Magazin Ufak Tefek Cinayetler 7. bölümün 2. fragmanı çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler 7. bölümün 2. fragmanı çıktı!

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 7. bölümün 2. fragmanı çıktı!

Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyen izleyiciler, internet üzerinde "Ufak Tefek Cinayetler 7. bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekrana gelen 6. bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Dizinin yayınlanan bölümünün ardından 7. bölüm fragmanı için de heyecanlı bekleyiş başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 7. bölüm fragmanı çıktı mı? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


UFAK TEFEK CİNAYETLER 7. BÖLÜM FRAGMANI


Dizinin yayınlanan 6. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı için de bekleyiş başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

İşte yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyen izleyicilerin heyecanla beklediği Ufak Tefek Cinayetler'in 7. bölüm fragmanı...



Ufak Tefek Cinayetler'in 7. bölümünde ortalık karışıyor. Merve Oya'nın hayatında birisinin olduğundan şüpheleniyor ve Pelin'le bir plan yapıyor. Merve ve Pelin'in planı Oya'nın evine bir ajan göndermek. O ajan da sitenin manikürcüsü... Oya'nın evine giden manikürcü evde Serhan'ın kol düğmesini bulup Merve'ye götürüyor. Peki Merve o kol düğmesinin kime ait olduğunu bilebilecek mi? Tüm detaylar Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 7. bölümünde belli olacak.

Ufak Tefek Cinayetler'in 7. bölümün 2. fragmanı çıktı!


UFAK TEFEK CİNAYETLER 6. BÖLÜM: OYA’NIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ


Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekrana gelen 6. bölümünde;

Harekete geçme vakti! Oya geri döndü, yerleşti. Şimdi Sarmaşık'ın kızlar grubuna bombayı atıyor. Yıllardır bozulmayan şer birliğini, bir gecede bozuyor Oya. Arzu, Merve ve Pelin ayrı taraflara savrulup, düşman oluyorlar birbirlerine.

Pelin, Merve kapışması görülmeye değer. İkisi de birbirini Sarmaşık'tan dışlatma peşinde. Bir de işin içine Burcu girince, hepten karışıyor ortalık! Arzu diğer yanda, nihayet evini elinde tutabilmek için harekete geçiyor. Arzu'yu pasif ve aptal sananlar için şok edici günler başlıyor.






Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler oldu? (Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm)


Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)


Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncu köpeği Argos sokak hayvanlarının karnını doyuruyor

Haberin Devamı