Magazin Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 8. Bölümünden sonra heyecan dorukta kaldı ve hemen hemen herkes dizinin 9. Bölüm fragmanını izlemek için nefeslerini tuttu! Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak diye merak ederken, nihayet video geldi! İşte herkesi heyecanlandıran Ufak Tefek Cinayetler 9. Bölüm fragmanı…

Star TV ekranlarının geniş bir izleyicisine sahip olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 8.bölümün sonrasında 9.bölüm fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığı dizinin tutkunları tarafından merak edilerek sorgulanmaya başladı.

Tam da Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? diye heyecanla beklerken 19 Aralık’ta yayınlanması beklenilen bölümün fragmanı nihayet ortaya çıktı.

İşte Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı


UFAK TEFEK CİNAYETLER 8. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bölümde Pelin de, Merve de kocalarının kol düğmelerini kontrol etti. İlginç bir şekilde her ikisinin kol düğmeleri de çiftleri ile beraberdi.

İki 'yakın' arkadaş da bir diğerinin aldatıldığını sanıyordu.




Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz kimdir? (Eski eşine bakın)


'ARTIK ARKADAŞ OLAMAYIZ'


Oysa Serhan, kaybolan kol düğmesinden bir adet alıp yerine koymuştu. Oya bu kol düğmesini Serhan'a geri vermek istedi. Bu sırada da ona artık arkadaş olamayacaklarını söyledi. (Hatırlanacağı gibi geçen bölüm Serhan sarhoş bir şekilde Oya'nın evine gelmiş ve ikilinin arasında yakınlaşma olmuştu. Serhan bu hareketinden dolayı Oya'dan özür dilemişti.)


Ufak Tefek Cinayetler 8. bölüm'de neler oldu? (Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

GEÇEN HAFTA DAMGASINI VURMUŞTU!

Ufak Tefek Cinayetler 8. bölüm 1. fragmanın analizini yazmıştık: Merve, Oya'nın Taylan ile Pelin ise, Serhan ile olduğunu sanıyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan'ın mı yoksa Taylan’ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok.


Ufak Tefek Cinayetler kıyafetleri (Dizi stili)


Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya'yı neler bekliyor?

Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık'ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek?

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu'ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık'tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu'yla komşu mu olacak?

Bekleyip göreceğiz...


Ufak Tefek Cinayetler 7. bölüme damga vuran sahne

Haberin Devamı