Magazin Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu'nun foyası ortaya çıkıyor! 21. yeni bölüm 2. fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu'nun foyası ortaya çıkıyor! 21. yeni bölüm 2. fragmanı

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu'nun foyası ortaya çıkıyor! 21. yeni bölüm 2. fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Burcu'nun foyası ortaya çıkıyor. Mehmet gerçekleri öğrenince şoke oluyor.

Ufak Tefek Cinayetler Star'da salı günlerine damga vurmaya devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümle birlikte Burcu'nun foyası sonunda ortaya çıkıyor. Bu olayın ortaya çıkmasında Oya ve Serhan ortaklığı da dikkat çekiyor. Mehmet, Burcu'nun hamile olmadığını duyunca şoke olurken Burcu kendisine kumpas kurulduğunu söylüyor.



Oya acilen hastaneye kaldırılırken tüm bunların sorumlusu olarak Arzu gösteriliyor. Merve, Pelin ve Burcu, Arzu'nun üzerine gidiyorlar. Yaşadığı olay sonrası kendine gelen Oya, şoku atlatabilmiş değil ve her an tedirgin... Öte yandan Arzu ise "Ben yapmadım." diyerek sinir krizleri geçiriyor. Şimdi merak edilen konu Oya'ya bunun kimin yaptığı... Tunç ise Pelin ve Merve'nin peşini bırakacağa hiç de benzemiyor.



Ufak Tefek Cinayetler 21. bölümüyle 20 Mart Salı günü Star TV ekranlarıda

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Silahlar çekildi, 4 kadın birbirine saldırıyor. Artık işler ciddi, olan sonunda Oya'ya olacak. En delikanlıyı yiyecek bu Sarmaşık! İyiler ve haydutların çetin savaşı başladı artık. Üstelik bir de düğün var. Ne oluyorsa o düğünde oluyor. Gözleri artık kan bürüdü. Bu düğünün olmamasını isteyen kim? Olmasını isteyen kim?

Ufak Tefek Cinayetler’in gerçek cinayetler haline gelmeye başladığı yeni bölümde herkes suçlu olabilir!

Haberin Devamı