Magazin Ufak Tefek Cinayetler dizisine damga vuran sahne!

Ufak Tefek Cinayetler dizisine damga vuran sahne!

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler dizisine damga vuran sahne!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4. bölümüne genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin'in performansı damgasını vurdu

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin baş rollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu rol alıyor.

Dizinin dün yayınlanan 4. bölümüne Arzu karakterinin kızıyla yaşadığı olaylar damgasını vurdu.

Babasının dolduruşuyla annesinden uzaklaşan Nilay, annesinin babasını aldattığını düşünüyor.

ANNESİNE KOŞTU


Ancak babası ve babasının sevgilisinin yaptığı kahvaltı planını fark eden genç kız, annesine koşup pişmanlığını dile getiriyor. Olan bitenin farkına vardıktan sonra babası ve pilates hocası sevgilisinin yakınlaşmış anlarının fotoğrafını da çeken genç kız, müthiş bir oyunculuk sergiliyor.



Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ilgi çeken karakterlerden birisi olan Arzu kadar kızı da ilgi odağı olmayı başardı. Arzu'nun kızı Nilay kim?

ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR?


Aslıhan Kapanşahin, 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.55 boyunda 46 kg ağırlığındaki oyuncu, Pera Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf oyuncusudur. Akrep burcu olan oyuncu, kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. Aslıhan Kapanşahin, başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın olduğu paramparça dizisinde, Erkan Petekkaya'nın kızlarının lise arkadaşını canlandırıyordu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN 5. BÖLÜM FRAGMANI

Oya üzerinde oyunlar oynayan Merve ve diğerleri, karşılarındaki gücün tam olarak farkında değiller. Şu ana kadar elindeki gücü tam olarak kullanmayan Oya, karşısındaki sorunun farkında. Peki, Oya intikam için bir girişimde bulunacak mıdır? Oya, elinde beyzbol sopası ile ortalığı dağıtırken görülüyor. Diğer taraftan Merve, Oya'nın daha fazla bu sitede duramayacağını söylüyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm fragmanı...


Haberin Devamı