Magazin Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.bölüm 2. fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.bölüm 2. fragmanı

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.bölüm 2. fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte dizinin tutkunları tarafından merak edilen fragman...

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, 12 Aralık Salı itibariyle heyecanla beklenilen 8.bölümü izleyicilerle buluştu. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 8.bölümün ekranlara taşınmasının hemen ardından 9.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 8.bölümünde Sarmaşık'ta işler giderek karıştı ve tüm gözler Oya'ya çevrildi. Bununla birlikte Oya ve Serhan aşkında yaşanan sürpriz gelişmeler 8.bölüme damgasını vurdu. Oya ve Serhan ikilisi artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiler ve bir karar vermek durumunda kaldılar.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı.




Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Edip, Oya'da da sürpriz olacak bir şekilde yemeğe gitmeye karar verdi. Kapıyı açtığında karşısında Oya'nın sevgilisi olarak Edip'i gören Merve neye uğradığını şaşırdı. 20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el atıyor. Fakat karşılığı çok fena olacak.


Ufak Tefek Cinayetler 9.bölüm fragmanı


Edip'ten şaşırtan hamleler izleyeceğiz.

Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruluyor. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirecek Oya'yı.

Haberin Devamı