Magazin Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon (33. bölüm) 3. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon (33. bölüm) 3. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon (33. bölüm) 3. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon 3. fragmanı yayınlandı. 33. Bölüm merakla beklenirken yayınlanan fragmanda bir kişi gözaltına alınıyor. Peki, bu kişi kim?

Geçen sezona damga vuran projelerin başında gelen Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon 3. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler 33. bölümde cinayeti sorgulayan Kemal ve Hayal; Merve, Serhan, Oya, Pelin, Arzu, Mehmet, Taylan ve Burcu'yu ifadeye alıyor. İçlerinden bir kişi "İşlenen suçu başkanısın üstüne yıkmak suretiyle adaleti yanıltmak ve kasten adam öldürmek" iddiasından dolayı gözaltına alınıyor. Şimdi herkes bu kişinin kim olduğunu merak ediyor.

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayınlanan son fragmanda dizinin başlama tarihi belli oldu. Ufak Tefek Cinayetler 18 Eylül Salı günü ekranlara gelirken yaz sezonunda salı günleri büyük bir başarı elde eden Erkenci Kuş'un ise yayın günü değişti.

"ÇOK DAHA FENA OLACAK"

2. tanıtımda arka fonda seslendirme yapan Oya, her şeyin deha fena olacağını belirtip "Neler yaşadık, neler yaptık birbirimize... Kozlarımızı defalarca paylaştık. Bitti, bu kadardı sanıyordum. Meğer yaşadığımız her şey daha başlangıçmış. O güne kadar kumda oynayan çocuklar gibiymişiz. Bundan sonrası daha kanlı, daha yıkıcı ve çok daha sürprizli..." diyor.