Magazin 32. son bölümde Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü?

32. son bölümde Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü?

Paylaş
32. son bölümde Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü?

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölümüyle adeta olay yarattı. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde kimin öldüğü ile ilgili heyecan doruğa çıktı. Herkes Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü? Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde neler oldu? diye sormaya başladı. İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finaliyle izleyenler adeta ekran başına kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü? sorusu en çok merak edilen konulardan biriydi. Ufak Tefek Cinayetler'in final bölümü ile cinayet bilmecesi de seçildi.

Haberin Devamı

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı.

Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var!

Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Öte yandan, sezon finaline kavga sahneleri damga vuruyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN 31. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı. Merve ise Oya'yla başka Elif'le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka ki>Saddam'ın elinden kaçan bir Türkmen oğlu: Selim Bayraktar!

Haberin Devamı