Magazin Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan tutuklandı!

Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan tutuklandı!

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan tutuklandı!

Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Ufak Tefek Cinayetler'in 2 sezonunun ilk bölümünde Emre Çelen ve Kerim Adil Sağlam diziye damga vururken, Merve ve Kerim'in yıllar önceki ayrılığı derin bir iz bıtraktı. Son sahnede Serhan'ın tutuklanması seyirciyi şoke etti.

Ufak Tefek Cinayetler'in 2. sezonu uzun bir aranın ardından seyircisiyle buluştu. Sarmaşık'a gelen Emre Çelen ve Kerim Adil Sağlam diziye damga vurdu. Merve ve Kerim'in yıllar sonra ilk kez yüz yüze gelişleri büyük heyecan yarattı. İkilinin ayrılık hikayesi ise Kerim'in nefretinin nedenini gözler önüne serdi. Emre'nin gelişi ise Pelin'i bir hayli şaşırtırken Oya'nın gözaltına alınması son sahnede ise cinayetten Serhan'ın tutuklanması seyirciyi şoke etti. Peki şimdi neler olacak?

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLE

UFAK TEFEK CİNAYETLER 34. BÖLÜM ÖN İZLEME

Ufak Tefek Cinayetler'in 34. bölüm ön izlemesi son bölümün ardından yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Kerim ve Merve'nin yüzleşmesi devam ediyor. Merve'nin evini tekrar alacağını iddia ederken Kerim dünya yıkılsa evini satmayacağını belirtip Serkan'dan ayrılması durumunda ve "Merve Sağlam" olduğunda evi geri alabileceğini söylüyor.