Magazin 'Üfleyemem, hastayım'

'Üfleyemem, hastayım'

Paylaş
'Üfleyemem, hastayım'

'Üfleyemem, hastayım'

Özge Özpirinçci, önceki gece arkadaşlarıyla Beyoğlu’nda bir barda eğlendi. Sabaha karşı Dodge Nitromarka cipiyle yola çıkan güzel oyuncu, Tarlabaşı’ndan Unkapanı yönüne ilerlerken alkol kontrolü yapan trafik ekipleri tarafından durduruldu. Beraberinde bir bayan arkadaşı bulunan Özpirinçci, polislerin “İyi akşamlar alkol aldınız mı?” sorusuna “Ben alkometreyi üflemem. Reflü hastasıyım. Midem bulanıyor” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

HASTANEDE KAN VERDİ

Polis memurlarının ısrarlarına karşı da “Üflemeyeceğim. Hem de kesinlikle. Bunlar ilkel şeyler. Avrupa’da polisler bunu kullanmıyor. Sizin yaptığınız tamamen kanuna aykırı. Ben bu vatanda yaşadığıma bazen üzülüyorum. İnsanlar sizin yüzünüzden dışarı çıkıp eğlenemiyor” dedi. Bunun üzerine Özpirinçci, bir polis otosuyla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Genç oyuncunun alkol alıp almadığının belirlenmesi için kanı alındı. Sürekli gülümsediği gözlenen Özpirinçci beraberindeki polislerle birlikte alınan kan örneğini Adli Tıp Kurumu’na götürdü.Özge Özpirinçci’nin alkollü olup olmadığı 15 gün sonra çıkacak sonuçta belli olacak.

Habertürk