Magazin Ufuk Bayraktar'ın palayla mekan basıp ölümle tehdit ettiği iddia edildi

Ufuk Bayraktar'ın palayla mekan basıp ölümle tehdit ettiği iddia edildi

Paylaş
Ufuk Bayraktar'ın palayla mekan basıp ölümle tehdit ettiği iddia edildi

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki bir mekanda elinde palayla ölüm tehditleri savurduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, mekanı palayla basan ve insanlara saldıran kişinin Ufuk Bayraktar olmadığı öğrenildi

İki gün önce Cihangir'in ünlü mekanı Hazine'de olaylı bir gece yaşandı. Uçankuş'un haberine göre, popüler dizilerde boy gösteren oyuncu Ufuk Bayraktar, arkadaşlarıyla oturduğu mekanda bir anda sinirlenerek adeta mekanda terör estirdi.

''OTUR DİYORSAM OTURACAKSIN LAN!''

Saat 02.15’i gösterdiği sırada Seren Serengil'in sevgilisi Özay Bakır’ı izlemeye gelen Kubilay C., Selen Z., Esmen Ö. ve Muhammed Onur K. masada sohbet ederlerken yanlarına oyuncu Ufuk Bayraktar geldi bu sırada masada bulunanlardan Muhammed Onur K. tuvaletteydi. Masaya döndüğünde Ufuk Bayraktar yerini vermek için ayağa kalktığında, Muhammed Onur K., Ufuk Bayraktar'a “sen benden yaşça daha büyüksün sen otur abi” dedi. Ancak beklenmedik bir tepki karşısında şaştı kaldı!

Ufuk Bayraktar bir anda “Otur diyorsam oturacaksın lan!” dedi. Böyle bir tepki beklemeyen Muhammed Onur K. ise çareyi oturmakta buldu. Ancak sular durulmadı, Ufuk Bayraktar'ın bir anda parlayan öfkesi geçmemişti.

Ufuk Bayraktar ardından Kubilay C.'ye dönerek “Senin kardeşliğini sevdim” dedi. Muhammed Onur K.'nın omzuna vurarak “Senin kardeşliğini sevmedim, senin ağzını burnunu kırarım” dedi. Masada herkes şoke oldu. Bir anda gözler Ufuk Bayraktar'a döndü… Ufuk Bayraktar, Muhammed Onur K.'nın yakasına yapışıp bir anda kafa attı, kaşını yardı.

OLAYLAR DAHA DA KARIŞTI…

Bir türlü sakinleştirilemeyen Ufuk Bayraktar ve diğer kişiler arasında karşılıklı yumruklaşmalar yaşandı, araya bodyguardlar girdi. Ancak Ufuk Bayraktar'ın öfkesi dinmek bilmedi. Eline bir şişe kaptı, şişeyi kırdı ve fırlattı. Ancak şişe Ufuk Bayraktar’ın kavga ettiği isimlere değil de arka masada neler olduğunu anlamaya çalışan bir kadının kafasına geldi ve kafasını yardı. Kadın acilen hastaneye kaldırıldı.



Ufuk Bayraktar sonrasında Hazine'den dışarıya çıktı. Civarda bulduğu açık bir mekana gidip eline pala aldı ve geri döndü. Hazine'nin kapısındaki bodyguardlar elinde palayla dönen oyuncu Ufuk Bayraktar'ı görünce şoka girdi ve kaçmaya başladı.

Ufuk Bayraktar elinde palayla mekana daldı, kiın kavga ettiği Muhammed Onur K. ise orada bulunan bir otelin lobisine geçti.

İhbarlar sonrasında çok büyüyen olaya polis apar topar müdahale etti. Polisin geldiğini gören Ufuk Bayraktar ise olay yerinden aniden kayboldu. Muhammed Onur K. ve arkadaşları ise hastaneye giderek darp raporu aldılar, polise şikayette bulundular.

İŞTE OLAYI KANITLAYAN VE DETAYLARIN YAZILDIĞI BELGELER:



UFUK BAYRAKTAR YALANLADI

Oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında çıkan bu haberleri, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı.

İŞTE UFUK BAYRAKTAR'IN O PAYLAŞIMI:




''UFUK BAYRAKTAR DEĞİL ARKADAŞI''

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, mekanı palayla basan ve insanlara saldıran Ufuk Bayraktar değil arkadaşı. Mekanın bodyguardları da polise şikayete gittiğinde Ufuk Bayraktar'ın sadece kavga eden kişileri ayırdığı öğrenildi.

VATANIM SENSİN'DE OYNAYACAK

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in başrolünü oynadığı Vatanım Sensin dizisinin bu sezon ekibine katılacak yeni oyuncular da merak konusuydu.

Ezel'de Tuncel Kurtiz'in gençliğini canlandıran ve aynı zamanda oyunculuk sektörünün en sevilen isimlerinden biri olan Ufuk Bayraktar'ın dizinin yeni oyuncusu olduğu ortaya çıktı. Ufuk Bayraktar geçen gün okuma provalarına katıldı.

Haberin Devamı