Spor Ujfalusi İstanbul'a geldi

Ujfalusi İstanbul'a geldi

Paylaş
Ujfalusi İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın İspanyol kulübü Atletico Madrid'den transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, İstanbul'a geldi

Bugün öğlen saatlerinde Prag'tan İstanbul'a gelen Ujfalusi yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı kulübe bağlayacak olan resmi imzayı atcak.

Haberin Devamı

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ujfalusi'nin ardından aynı kulüpten talip olunan ve büyük bir ölçüde anlaşmaya varılan Jose Antonio Reyes de kısa sürede İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. Talip olunan Uruguaylı oyuncu Diego Forlan ile görüşmelerin ise halen sürdüğü bildirildi.

Bugün öğlen saatlerinde Prag'tan İstanbul'a gelen Ujfalusi yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı kulübe bağlayacak olan resmi imzayı atacak. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ujfalusi'nin ardından aynı kulüpten talip olunan ve büyük bir ölçüde anlaşmaya varılan Jose Antonio Reyes de kısa sürede İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. Talip olunan Uruguaylı oyuncu Diego Forlan ile görüşmelerin ise halen sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BORSAYA BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Atletico Madrid'in Çek defans oyuncusu Tomas Ujfalusi'nin transferine ilişkin görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Bugün İstanbul'a gelen Tomas Ujfalusi'nin Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

UJFALUSI KİMDİR?

Tam adı: Tomas Ujfalusi
Doğum tarihi: 24 Mart 1978
Uyruğu: Çek Cumhuriyeti
Boyu: 185 cm
Mevkii: Defans
Milli takım kariyeri: 77 maç 2 gol

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)