Siyaset 'Ulan seni milletvekili yapanın...'
Paylaş
'Ulan seni milletvekili yapanın...'

Bolu'daki fabrika açılışında işadamı Yılmaz Becikoğlu, AK Parti Milletvekili Fatih Metin'e küfürler yağdırdı

Bolu'da, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katıldığı fabrika açılışında AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, işadamı Yılmaz Becikoğlu'nun önüne geçmesine sinirlenince tartışma çıktı. Bakan Ergün'ün araya girmesiyle olay kavgaya dönüşmezken Becikoğlu, yüzlerce kişinin arasında Metin'e küfürler yağdırarak, "Ayağına vuracak bir şey, onu istiyor" dedi.

Becikoğlu'nun, "İ..ne, terbiyesiz herif. Ulan başımı belaya koyacak bu adam benim. Başımı belaya koyacak lan bu i..ne. Ne dediğini biliyor musun?" diye bağırması üzerine polisler araya girerek susturmaya çalıştı. Becikoğlu daha sonra, "Ayağına vuracak bir şey onu istiyor" diye tehditler savurdu. Becikoğlu, "Ulan seni milletvekili yapanın" diyerek fabrikadan çıktı.

Haberin Devamı

SELAM VERMEDEN GEÇİP OTURDU

Bakan Ergün, D-100 Karayolu üzerinde Muzaffer Zengin'e ait Karadeniz Döküm isimli fabrikanın açılışına katıldı. Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz'ın da katıldığı açılış sırasında Becikoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Becikoğlu protokolün önünden selam vermeden geçerek Muzaffer Zengin'in sandalyesine oturdu.

BU ADAMIN BURADA NE İŞİ VAR?

Protokol konuşmalarının bitmesinin ardından da kurdele kesimine geçildi. Bolu Müftüsü Yaşar Yaprak'ın duasının ardından Bakan Ergün, Vali Akpınar, Başkan Yılmaz'ın kurdeleyi keseceği sırada Metin, Becikoğlu'nun önüne geçmesine sinirlendi. Metin önündeki Becikoğlu'na, "Bu adamın burada ne işi var" diye tepki gösterince ortalık bir anda gerildi. Metin sert bir uslüpla Becikoğlu'na kızarak Bakan Ergün'ün arkasına doğru giderken, Becikoğlu'da o tarafa yöneldi.

Kurdelenin kesilmesinin ardından Becikoğlu, Metin'in üzerine yürüdü. Bakan Ergün araya girerek Becikoğlu ve Metin'in kavga etmesini önledi. Bakan Ergün'ün fabrikayı gezmek için gitmesi üzerine Becikoğlu, Metin'e yüzlerce kişinin arasında küfürler yağdırdı.

Haberin Devamı

Bakan Ergün fabrikayı gezdikten sonra forklife binerek üretilen malzemeleri TIR'a yükledi. Bakan Ergün, fabrikanın sahibi ve partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Mudurnu bir sunta fabrikasının açılışına katıldı.

Koray YILMAZDEMİR / BOLU - DHA