Gündem Ultra lüks yolcu gemisi Marmaris'te

Ultra lüks yolcu gemisi Marmaris'te

Paylaş
Ultra lüks yolcu gemisi Marmaris'te

Adını Oscar ödüllü ünlü ABD'li aktris Blythe Danner'ın koyduğu, 20 Haziran'da ilk seferine çıkan dünyanın en yeni ultra lüks yolcu gemisi 'Seabourn Quest', Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne geldi

Blythe Danner’ın da katıldığı törenle Barcelona’dan ilk seferine çıkan ve ABD merkezli ’Seabourn’ adlı kruvaziyer firmasının filosunun en yeni üyesi ’Seabourn Quest’in, 32 bin gross ton ağırlığında, 198 metre uzunluğunda olduğu, 335 personeli bulunduğu ve 450 zengin yolcu taşıdığı belirtildi. Marmaris Limanı’na demirleyen geminin yolcularını karşılamak için tören düzenlendi. Liman yönetimince düzenlenen törende, gemiden inen yolculara halk oyunları gösterisi sunuldu, Marmaris konulu tanıtım ürünleri, nazar boncukları ve Türk lokumu hediye edildi. Limanda gümrük işlemlerini tamamlayan turistler daha sonra Marmaris ilçe merkezine gitti.

SOSYETE HATTINI TAKİP EDİYOR

’Seabourn Quest’in iki haftalık ilk seferi kapsamında, Barcelona’dan sonra sırasıyla dünya sosyetesinin gözde yerleşim merkezleri Cannes, Monte Carlo, Portofino, Civitavecchia (Roma), Sorrento, Gythion, Aghios Nikolaos, Girit ve Simi’ye uğradıktan sonra Marmaris’e geldiği, Kuşadası, Mykonos, Nafplion limanlarının ardından son durağı Atina’ya gideceği öğrenildi. 450 yolcu kapasiteli ultra lüks gemide, tamamı suit 247 kabin bulunuyor. Her suitin kendine ait yatak ve oturma alanı da bulunuyor.

HER SUİTE 1 PERSONEL

Her suitle özel olarak ilgilenen bir personelin ilgilendiği gemide, misafirlerin güzel vakit geçirebilmesi için 1000 metrekarelik SPA alanı, spor salonu, biri kapalı iki havuz, dört restoran, altı bar, butikler, casino, gece kulübü, sinema salonu da yer alıyor. Dileyen yolculara yoga ve pilates kurslarının da verildiği yüzen sarayda, akşamları sahneye çıkan dünyaca ünlü orkestralar ve sanatçılar, yolculara unutamayacakları şovlar sunuyor.

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)