Eğitim - Kariyer Uludağ Üniversitesi'nde yeni atamalar

Uludağ Üniversitesi'nde yeni atamalar

Paylaş
Uludağ Üniversitesi'nde yeni atamalar

Bursa Uludağ Üniversitesi yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atakan Avcı Rektör Yardımcılığı görevine getirilirken, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kemal Demirel ise Üniversite Genel Sekreterliği´ne vekaleten atandı

Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Atakan Avcı, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü´nde 32 yıldır görev yapıyor. Enerji ve Termodinamik alanında yürüttüğü bilimsel çalışmalara devam eden Avcı´nın bu konuda yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor.

Genel Sekreterlik görevine atanan Kemal Demirel ise Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü'nü 1985 yılında bitirdi. 1995-1998 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü'nde Yüksek Lisansını tamamlayan Kemal Demirel, uzun yıllar Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttü. 8 Ağustos tarihinde Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı´na getirilen Demirel, 15 Kasım tarihinde de Genel Sekreter Vekilliği görevine atandı.

Haberin Devamı