Türkiye (Son Dakika) Uludağ yolunda otobüs devrildi

Uludağ yolunda otobüs devrildi

Paylaş
Uludağ yolunda otobüs devrildi

Bursa'da bir yolcu otobüsü, Uludağ yolunda şarampole yuvarlandı; 2 ölü, 26 yaralı var..

Bursa'da, Uludağ’dan inen otobüs, Odunduk Köyü yakınlarında yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yaptırılan Odunluk Köyü ile Alacahırka arasındaki bağlantıyı sağlayan Uludağ Yolu’nda meydana geldi. Bir şirketin Uludağ’da düzenlediği piknikten dönenleri taşıyan 16 S 8383 plakalı otobüs, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kaza haberinin alınması üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi.

Haberin Devamı

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ, 25 DE YARALI VAR

Uludağ’daki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Alınan bilgiye göre, Uludağ yolunda kaza yapan Seyit Ahmet Dinç (61) yönetimindeki 16 S 8383 plakalı otobüsün yolcularından Ayşe Çınar (54) olay yerinde, torunu Yusuf İslam Çınar (4) ise kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Otobüs sürücüsü Dinç ile 1 yaşındaki Yiğit Tüfekçi’nin de tedavi gördükleri hastanelerde hayatlarını kaybettikleri bildirildi. Yaralı 25 kişinin tedavilerine çeşitli hastanelerde devam ediliyor. Karacabey’deki bir fabrikanın işçilerini piknik için Uludağ’a getirdiği öğrenilen Seyit Ahmet Dinç’in kullandığı 16 S 8383 plakalı otobüs, Bursa-Uludağ yolundan Dobruca Mahallesi’ne doğru yokuş aşağı inerken virajı alamayarak, şarampole devrilmişti.

Haberin Devamı

ÖLÜM YOKUŞU CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 2 buçuk ay önce hizmete açılan ve Uludağ’a çıkan 3’üncü yol olan İnkaya-Doburca arasındaki dik yokuşta geçtiğimiz perşembe günü de bir kaza yaşanmıştı. Bir midibüsün takla atması sonucu 1 kişi ölmüş, 14 kişi de yaralanmıştı.

DHA