Ekonomi 'Uludağ'da sorun çözülmezse tesislerimi hizmete açmam'

'Uludağ'da sorun çözülmezse tesislerimi hizmete açmam'

Paylaş
'Uludağ'da sorun çözülmezse tesislerimi hizmete açmam'

Ağaoğlu Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'daki sorun yasal zeminde çözülene kadar telesiyejleri ve otelini açmayacağını söyledi

HEM YATIRIMCI HEM SUÇLU

Haberin Devamı

Ağaoğlu, “Hem yatırım yapıyorum hem de suçlu oluyorum. Ben bunu kabul etmiyorum” dedi. Ağaoğlu’nun telesiyejlerini çalıştırmayacağını belirtmesi, Uludağ’daki otelleri sıkıntıya soktu. Kayakseverlerin başka bölgelere gideceğini söyleyen otel sahipleri tedirgin.

KARARIMDAN DÖNMEYECEĞİM

Bölgedeki sorun çözülmediği sürece kararından dönmeyeceğini belirten Ağaoğlu, “Uludağ’da benimki de dahil olmak üzere tüm tesisler kaçak. Yaşanan kriz yıllardır sürüyor ve ben de ‘Bunu düzeltin’ diye tepki gösteriyorum. Uludağ’daki otellerin ve tesislerin hepsi sorunlu. Ben geçen yıl otelime milyonlarca dolar yenileme yatırımı yaptım ama kaçak yaptım. Bunu da açıkça söylüyorum zaten” dedi.

YATIRIMLAR HİÇE SAYILDI

Dağdaki kaçak sorununu çözmek için bakanlığın hazırladığı planda şimdiye kadar yapılan yatırımların hiçe sayıldığını söyleyen Ağaoğlu, “Yetkinin Bursa Belediyesi’ne verilmesini istiyoruz. Belediye de bu konuda istekli. Yetki verilsin ki biz de muhatabımızı bilelim. Herşey yasal hale gelsin, ben de tesislerimi bir günde açayım. Aksi halde açmama konusunda kararlıyım. Suçlu durumda kalıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı