Magazin Ümit Erdim: 45 kilo verdim

Ümit Erdim: 45 kilo verdim

Paylaş
Ümit Erdim: 45 kilo verdim

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı "Hadi Be"nin konuğu, ünlü oyuncu Ümit Erdim oldu. Ümit Erdim canlı yayında Emre Saygı’nın ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu

Oyunculuğa başladığı yıllara göre çok fazla kilo verdiğini fakat istediği kiloya daha ulaşamadığını belirten Ümit Erdim “Şu anda maalesef 97 kiloyum. Bir ara 92.5’u görmüştüm. Hedefim 85 kilolar. Bir de organik, ameliyat falan yok, emek var. Sabah 7’de cross fit yapıyorum. Kiloluyken daha sevimli olduğumu söylüyorlar ama tabii ki yaşam standartı olarak kilolu bir insanın yaşam kalitesi çok fazla kaliteli olmuyor. 2010 senesinde 142 kiloydum. İki kat basamak çıkıyorsun, hayat çekilmez oluyor" dedi.



"ÇAYLA, ÇORBAYLA ZAYIFLANIYOR DİYENLERE KANMAYIN"

Doğal yöntemler ve spor yaparak zayıfladığını belirten Ümit Erdim "Maalesef internet ortamında bazı bilgi kirliliği durumlarının önüne geçemiyorsun. Bu ara bana mesaj yağıyor İnternetten bilmem ne çayı var onunla zayıflamışsın, bu çayı içmişsin doğru mu diye. Kesinlikle böyle şeylere inanmayın. Ben herhangi bir çayla ya da başka bir şey kullanarak zayıflamadım. Sporla zayıfladım. Çayla çorbayla, akşam televizyon karşısında çayı içelim, sabah zayıflamış kalkalım böyle bir şey yok. Spora gidin, sahile çıkın, koşun. Vaktiniz yoksa da 1 saat az uyuyun, spor yapın." diyerek uyarıda bulundu.

Haberin Devamı