Gündem Ümraniye'de cinayet!

Ümraniye'de cinayet!

Paylaş
Ümraniye'de cinayet!

Yatsı namazı sonrası evine dönen Rıfat Dinler'e kavga ettiği komşusu kurşun yağdırdı

Ümraniye'de, bir camide yatsı namazını kıldıktan sonra evine giden 66 yaşındaki Rıfat Dinler, kavgalı olduğu komşusu Yusuf Elmas (36) tarafından kurşunlandı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Rıfat Dinler, hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kazım Karabekir Mahallesi, Ordu Caddesi'nde, saat 22.30 sıralarında, camide namaz kılan Rıfat Dinler, evine doğru giderken iddiaya göre, 20 gün önce sokak ortasında küfür ettiği komşusu Yusuf Elmas ile karşılaştı. Ruhsatsız silahını çeken Yusuf Elmas, takip ettiği Rıfat Dinler'e sokak ortasında, ateş etmeye başladı.

Vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan Rıfat Dinler, komşuları tarafından kaldırıldığı Ümraniye Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Yusuf Elmas, Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Olayda kullandığı 7,65 çapında ruhsatsız tabanca ile ele geçirilen Yusuf Elmas ilk ifadesinde, “Öldürdüğüm Rıfat Dinler, anneme küfretti. Bende bunu hazmedemedim. Bu yüzden deliye döndüm ve öldürdüm“ dedi.

Süleyman KAYA/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı