Türkiye (Son Dakika) Ümraniye'de dehşet: 3 Türkmen'i başından vurup kaçtılar

Ümraniye'de dehşet: 3 Türkmen'i başından vurup kaçtılar

Paylaş
Ümraniye'de dehşet: 3 Türkmen'i başından vurup kaçtılar

İstanbul Ümraniye'de Türkmenistan uyruklu 3 kişiyi başından silahla vuran saldırganlar evde bulunan 2500 dolar ve cep telefonlarını alıp kaçtı. Başından vurulan 3 kişiden 1'i yaşamını yitirirken 2'si yaralı olarak kurtuldu

Ümraniye Parseller Mahallesi Cansel Sokak 37 numaralı apartmandan sabah saatlerinde silah sesleri geldi. Ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar başından kanlar akan bir kişinin "Beni vurdular. Paramı çaldılar" şeklinde bağırdığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, merdivenlerde yatan başından yaralı Türkmenistan uyruklu Rahman Ruşen ve ev içindeki başından yaralı Rojik’i, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri evde bulunan yine başından vurulmuş olan diğer Türkmenistan uyruklu Arif adlı kişinin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili olarak araştırma yapan polisler cinayetin gasp amacıyla işlenmiş olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Eve gelen ve 5 dakika kaldıkları öğrenilen iki saldırganın Rahman, Rojik ve Arif’i başından silahla vurduktan sonra 2500 doları ve cep telefonlarını alıp kaçtığı belirtildi.

Saldırganlar çıktıktan sonra kurşunun başını sıyırarak geçtiği Rahman’ın dışarı çıkıp yardım istediği bildirildi. Polisin evde yaptığı tüm aramalara rağmen bu kişilere ait kimlik belgesi veya pasaport bulamadığı öğrenildi.

Evdeki otopsi işlemleri tamamlanan Arif’in cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis, bir mobilyacıda çalıştığı öğrenilen Türkmenistan uyruklu 3 kişiye saldıranları yakalamak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Elvan EZBER / DHA