Spor Umut Bulut Toulouse yolcusu

Umut Bulut Toulouse yolcusu

Paylaş
Umut Bulut Toulouse yolcusu

Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini sık sık yönetime aktaran Umut Bulut'un bu çağrısı olumlu yanıt buldu

Fransa'nın Toulouse Kulübü yetkilileriyle görüşmelerini sürdüren Bordo–Mavili yöneticiler, Umut’un satışı için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli konusunda prensipte anlaşmaya vardı. Ödeme planı konusunda arada çok küçük pürüzlerin kaldığı ve bu pürüzlerinde bir iki gün içerisinde giderileceği öğrenildi. Trabzonspor’un, Toulouse’nin Fransa Ligi’nde ilk 5’e girmesi durumunda da 500 bin Euro daha alacağı belirtildi. Golcü futbolcunun da Fransız kulübüyle büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutamayız. Umut burayı çok seviyor ama Avrupa’da futbol oynamayı da çok istiyordu” dedi. Trabzonspor’un da transferi resmen açıklamak için imzaların atılmasını beklediği vurgulandı.

Haberin Devamı

AYKUT, BORDO-MAVİLİ FORMA İÇİN GÜN SAYIYOR

Trabzonspor uzun zamandır transferi için uğraştığı Karşıyaka’nın 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Aykut Akgün’ü kadrosuna katmak üzere.
Futbolcunun Trabzonspor’a gelmek için alacaklarından dahi feragat etmeyi göze alması üzerine görüşmelerini sıklaştıran Bordo-Mavili yönetim, Karşıyaka kulübüyle büyük ölçüde anlaştı. Aradaki küçük maddi pürüzlerinde halledilip, imzaların atılması bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor’un yeni transferi Adrian Mierzejewski, yarın saat 17.10’da İstanbul’a gelecek. Gece saat 01.15 sıralarında da Trabzon’a geçecek olan oyuncunun perşembe günü resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.

Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı