Spor Umut: Finale çıkmak istiyoruz

Umut: Finale çıkmak istiyoruz

Paylaş
Umut: Finale çıkmak istiyoruz

Trabzonspor'un golcüsü Umut Bulut, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde aldıkları 2-0'lık avantaja karşın, hiçbir şeyin garantisi olmadığını söyledi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 gol atarak takımının kupada yola devam etmesinde önemli rol oynayan Umut Bulut, ilk maçta aldıkları galibiyetle Antalyaspor karşısında avantaj sağladıklarını belirterek, "Ancak turu geçtik diyemeyiz.

Maç oynanmadan hiçbir şeyin garantisi yok. Antalyaspor karşısında finali getirecek sonucu alıp finale çıkmak istiyoruz" dedi.

Bu sezon ligde istedikleri yerde olmadıklarını ifade eden Umut Bulut, "Şu an önümüzdeki en büyük hedef kupayı kazanmak. Bunun için de ilk olarak Antalyaspor engelini geçmeliyiz. Daha sonra da finalde rakibimiz kim olacaksa, onun karşısında hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

"POZİSYONA GİRMEK MEZİYET"

Umut Bulut, çok sayıda gol pozisyonuna girmesine ilişkin olarak ise "Gol pozisyonuna girmek meziyet işi. Maç içerisinde çok istekliyim. Kaç tane gol attıysam, kaç tane gol pozisyonuna girdiysem hep bir fazlasını istiyorum. Son düdük çalana kadar bu düşünceyle oynuyorum. Fazla istekten dolayı çok pozisyona giriyorum" diye konuştu.

Ligde 10 golle en fazla gol atan yerli oyuncu olan Umut Bulut, "Genelde hücum noktalarında transferlerde, yabancı oyuncu tercihi daha fazla.

Anadolu takımlarına, büyük takımlara bakıldığı zaman forvetler yabancı. Doğal olarak yabancı golcüler, Türk golcülerini geçiyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı