Spor Umut'un Avrupa yolu açık

Umut'un Avrupa yolu açık

Paylaş
Umut'un Avrupa yolu açık

Trabzonspor'un sözleşmesini üç yıl daha uzatmak için anlaşmaya vardığı Umut Bulut'un, Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda gidebileceği belirtildi

Golcü futbolcunun yapılan ön protokolde, “Avrupa’dan teklif gelirse değerlendirilir” maddesi bulunduğu belirtildi. Ancak Umut’un sözleşmesinin sezon sonu da geçerli olacağı ve satışının bonservis bedeli ödenmesi karşılığında gerçekleşebileceği öğrenildi.

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş’in de Umut Bulut’la görüşerek, “Gelecek sezon için takımda kalmana sevindim. Kadromuzu daha da güçlendirdiğimizde önemli işler başaracağımızı düşünüyorum” dediği kaydedildi.

GÜNEŞ’İN 18 SIKINTISI

Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş’in, 18’e alacağı futbolcular konusunda büyük bir sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Bütün futbolcuların formda oluşu nedeniyle kadrosunu şekillendirmekte sıkıntı çeken Güneş’in özellikle forvet mevkiinde, Umut Bulut, Murat Tosun, Teofilo ve Burak Yılmaz arasında, karar vermekte sıkıntı yaşadığı belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın formda olan Umut Bulut’la birlikte, diğer futbolcuları değişmeli olarak kullanacağı sanılıyor.

ZAFER YELEN’E İZİN

Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer etmesine karşın sakatlığı nedeniyle hiçbir maçta forma giyemeyen Zafer Yelen, teknik direktör Şenol Güneş’in de gözüne girmeyi başaramayınca, yönetimden izin talep etti ve Almanya’ya gitti.

Ailevi sorunları bulunan futbolcunun forma giyemediği için moralinin bozuk olduğu ve bu durumu Sportif Direktör Ünal Karaman’la paylaştığı belirtildi.

Genç futbolcunun durumuyla ilgili olarak yönetim net bir açıklama yapmadı ancak Güneş’in Zafer Yelen’le Trabzon’a dönmesinin ardından bir görüşme yapması bekleniyor.

Haberin Devamı