Spor "Ünal Aysal'ı kıskanıyorlar"

"Ünal Aysal'ı kıskanıyorlar"

Paylaş
"Ünal Aysal'ı kıskanıyorlar"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Albayrak, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın kıskanıldığını söyledi

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın kıskanıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nde tüm ödemelerin zamanında yapıldığını ve borçların azaldığını ifade eden Albayrak, ''Bunları ben yapmadım ya da yoldan geçen herhangi birisi de yapmadı. Bütün bunların baş mimarı başkanımız Ünal Aysal'dır. Bazı insanlar Ünal Aysal'ı kıskanıyor. Bizler başkanımız ve tüm yönetim kurulumuz olarak Galatasaray'ın geleceği için çalışıyoruz'' dedi.

"GALATASARAY SÖZ KONUSU OLUNCA..."
Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in tüm zamanını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularla birlikte geçirdiğini dile getirerek, ''Fatih Terim tüm zamanını Florya'da geçiriyor. Hocamız neredeyse evinin yolunu unuttu. Bütün vaktini Florya'da futbolculara ayırıyor. Bayramda 3 gün boyunca hiçbirimiz evlerimize gidemedik. Sayın Başbakanımız beni aradığında Florya'daydım. Bana anneme gidip gidemediğimi sordu ve bir an önce bayramda annemi ziyarete gitmem için nasihat verdi. Bütün futbolcular, hocamız, tesis çalışanlarımız, bizler bayramda hep Florya'daydık. Galatasaray söz konusu olduğunda hiçbir şeyi gözüm görmüyor. İşimi, gücümü bazen ailemi ihmal edip Galatasaray için elimden geleni yapıyorum'' dedi.

Haberin Devamı

"FUTBOLCULARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ"
Takımlarındaki bütün futbolculardan çok memnun olduklarını anlatan Albayrak, ''Üzerine basa basa söylüyorum tüm futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Kadromuzdan çok memnunuz. Galatasaray şu anda en çok gol atan ve en çok puan toplayan takım. Yorumlar yaparken insanların bunu göz ardı etmemesi gerekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bence en zor deplasmanımızdı. Gerçekten muhteşem oynadık. Fatih Terim takımı bu mücadeleye son derece iyi hazırladı. Bundan sonrada o muhteşem oyunun devam etmesini temenni ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor maçları ile şanssızlığımızı kırdık. Manchester United maçından başlayan şanssızlığımızı kırdığımıza inanıyorum'' diye konuştu.

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Abdurrahim Albayrak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacaklarına inandığını da dile getirerek, ''Cluj ile yaptığımız ilk maçta sanıyorum İstanbul'un bütün yağmuru Arena'ya yağdı. İngiltere'de penaltımızı vermediler, ancak bütün bunlar geride kaldı. Cluj karşısında kazanacak gücümüz ve yeteneğimiz var. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Sadece futbol değil bütün branşlarda şampiyonluk hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AA