Spor Ünal Karaman'dan önemli açıklama

Ünal Karaman'dan önemli açıklama

Paylaş
Ünal Karaman'dan önemli açıklama

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, ligi kendilerine yakışan yerde bitirmeye gayret göstereceklerini söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın geneline bakıldığında kazanmayı hak ettiklerini ifade etti. Genç bir kadroya sahip oldukları ve her geçen hafta daha iyi mücadele etmeye çalıştıklarını belirten Karaman, "Çok kritik haftalara geldik. Bu haftalardan sonra çok fazla hata yapmamaya çalışacağız. Ligi bize yakışan yerde bitirmeye gayret göstereceğiz" dedi.

İlk yarıya göre ikinci yarı daha üretken bir takım olduklarını aktaran Karaman, "Övgüyü hak edecek bir mücadele var, oyuncularımı kutluyorum. Adanaspor da bu şehrin güzide bir takımı bundan sonraki maçlarında onlara başarılar diliyorum. Maç kazanmak güzel, eksiklerini maç kazanarak gidermek bizim açımızdan çok daha güzel. Futbolcularımın gösterdikleri mücadeleden ve özverisinden son derece memnunum. Gerçekten övgüyü hak ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı