Ekonomi Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Orhonoğlu

Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Orhonoğlu

Paylaş
Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Orhonoğlu

Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Orhonoğlu, açıklama yaptı

Hızla değişen tüketici ve alışverişçi alışkanlıklarını doğru analiz ederek, dinamik bir şekilde bu yeni alışkanlıklara cevap vermek üzere sürekli kendini yenileyen, Türkiye perakende sektörünün önemli bir büyüme dinamosu olan Yerel Zincirler Unilever’in en değerli iş ortakları arasında yer almakta.

Önemli bir dönüşüm sürecinden geçen perakende sektörünün paydaşları olarak, bu süreçten birlikte güçlenerek çıkmanın yolunun üst seviye işbirliğinden geçtiğine inanıyoruz. Alışverişçinin kişiye özel hizmet beklentisini en doğru şekilde anlama ve bu beklentiye cevap verme noktasında Unilever olarak amacımız, iş ortaklarımızla yakın çalışarak ve ortak iş planları geliştirerek bu süreci en doğru şekilde yönetmek.

Tüketicilerin değişen alışveriş alışkanlıklarını ve farklı perakende kanallarının kullanım biçimlerini, teknolojinin ve sosyal medyanın alışverişçi davranışları üzerindeki etkisini yakından takip ediyoruz. Zamanı giderek daha da azalan alışverişçiyi, dijitalin içine doğan neslin alışveriş alışkanlıklarını doğru anlayarak, esnek ve yenilikçi iş modelleriyle verimliğimizi artırıyor, değişimi kucaklıyoruz. Unilever olarak, 100 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyetlerimize devam ediyor, 30’a yakın markamızla her 10 evden 9’unda ürünlerimizle yer alıyoruz. Türkiye’de de 8 fabrikamız ve 5.000’i aşkın çalışanımızla, yatırımlarımıza ve sürdürülebilir büyümemize devam ediyoruz.

Haberin Devamı