Yaşam Üniversite kütüphanesinde yakalandılar!

Üniversite kütüphanesinde yakalandılar!

Paylaş
Üniversite kütüphanesinde yakalandılar!

ABD'de hukuk fakültesi öğrencileri, okul kütüphanesinin bir markanın iç çamaşırları tanıtımı için mekan olarak kullanılmasıyla şaşkına döndü

Giyim firması Diesel, yeni iç çamaşırı modellerinin katolog çekimleri için Brooklyn Hukuk Fakültesi'nin kütüphanesinde bir bölümü kiraladı. Bunun kot pantolonlar için olduğunu sanarak çekime izin veren okul yetkilileri iç çamaşırlı modellerin fotoğraflarını görünce şok oldu.

New York Post'a konuşan bir kadın öğrenci, "Her gün o bilgisayarlarda çalışıyorum. Bu hiç hoş değil" diye konuştu. Okul yönetimi, öğrencilere gönderilen e-postada, fotoğraflar nedeniyle şok oldukları ve iznin böyle bir çekim için verilmediği açıklamasında bulundu.

Geçen baharda yapılan çekimin fotoğraflarında erkek ve kadın modeller üzerlerinde yazılar yazan iç çamaşırlarıyla kitapların ve kitap raflarının üzerinde erotik pozlar veriyor.

Bir iç çamaşırının üzerinde "Bugün senin öğretmeninim" diye yazarken diğerinde "Bu gece senin öğrencinim" ifadesi yer alıyor.

22 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi Jordan Hersch de, "Reklam bence iğrenç, çalıştığımız yerlerde insanların iç çamaşırlarıyla olması bir hukuk kurumu için kabul edilemez" diye konuştu. Diesel'den ise bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı