Gündem Üniversite öğrencilerinden 'Mahmut Hoca'ya mektup

Üniversite öğrencilerinden 'Mahmut Hoca'ya mektup

Paylaş
Üniversite öğrencilerinden 'Mahmut Hoca'ya mektup

Bir grup üniversite öğrencisi, Hababam Sınıfı'nda canlandırdığı 'Mahmut Hoca' karekteri ile unutulmazlar arasına giren Münir Özkul'u tedavi gördüğü hastanede ziyarete gitti

Münir Özkul’un rahatsızlığı nedeniyle görüşemeyen öğrenciler Özkul’a yazdıkları, "Sevgili Hocam" diye başlayan mektubu ve getirdikleri çiçekleri kendisine iletilmek üzere doktoruna teslim etti.

Haberin Devamı

Çeşitli üniversitelerden gelen bir grup öğrenci, akşam saatlerinde, Münir Özkul’u tedavi gördüğü Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde ziyaret etti. Özkul’un Hababam Sınıfı filminde söylediği "Okul 4 tarafı duvarlarla çevrili yer değildir. Okul her yerdir" yazılı dövizlerle ziyarete gelen öğrencilerden İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü öğrencisi Sibel Eliçora, Münir Özkul’a yazdıkları "Sevgili Hocam" diye başlayan mektubu okudu. Mektubun okunmasının ardından bir açıklama yapan Münir Özkul’un doktoru Ahmet Selvi, Özkul’un zatürre geçirdiğini ve yorgun olduğunu belirtti.

Selvi, durumu iyi olan sanatçıyı birkaç gün içerisinde taburcu edeceklerini, ancak Özkul’un istirahatinin evde de devam edeceğini söyledi. Geçtiğimiz ekimde, Münir Özkul yine kendisini ziyarete gelen sevenlerine pencereden el sallamıştı.

Haberin Devamı

Özgür ARSLAN/İSTANBUL, (DHA)