Yaşam Üniversite öğrencisi Yusuf Özcan'ın cesedi bulundu

Üniversite öğrencisi Yusuf Özcan'ın cesedi bulundu

Paylaş
Üniversite öğrencisi Yusuf Özcan'ın cesedi bulundu

28 Mayıs'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Makine Mühendisliği Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Özcan'ın (23) bugün yapılan arama çalışmalarında ormanlık alanda cesedi bulundu.

Son olarak görüldüğü Çukurova Üniversitesi Hekimköy Kavşağı'na 15 dakikalık mesafede ağaçta asılı halde bulunan Özcan'ın cesedini inceleyen ekipler, intihar etmiş olabileceğinden şüphelenirken, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

ÖZEL EKİP KURULMUŞTU

Üniversiteli gencin bulunması için Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kayıp şahıslar büro amirliğindeki deneyimli polislerden özel ekip kurulması talimatını verdi. Gencin bulunması için harekete geçen polis ekipleri, gidebileceği yerlerde saniye saniye güvenlik kamerası taraması yaptı. Gencin en son Çukurova Üniversitesi Yerleşkesi arka tarafındaki Hekimköy Kavşağında görüldüğünü ve ormanlık alana doğru gittiği tespit edildi.

"200 ÇEVİK KUVVET, 100 KOMANDO İLE ARAMA"

Bu tespitler üzerine polis, ormanlık alanda çok geniş bir şekilde arama yapmaya karar verdi. Arama çalışmalarına 200 çevik kuvvet polisinin yanısıra İl Jandarma Komutanlığında görevli 100 kişilik deneyimli komando ekibi ile AKUT ve AFAD görevlileri sabahın ilk saatlerinden itibaren gencin ön son görüldüğü alana geldi. Ekipleri önce alan taraması yaptı. Daha sonrada alana giren ekipler gencin bulunması için çalışma başlatılmıştı

Haberin Devamı