Türkiye (Son Dakika) Üniversite öğrencisine ustura ile saldırdılar

Üniversite öğrencisine ustura ile saldırdılar

Paylaş
Üniversite öğrencisine ustura ile saldırdılar

Bartın'da, 3 genç "Niye baktın" diye sataştıkları üniversite öğrencisini tekme tokat dövüp ustura ile yaraladı

Olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında Demirciler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen 19 yaşındaki Nusret Okutur, kardeşi 17 yaşındaki H.O. ve arkadaşı 17 yaşındaki F.T. yolda karşılaştıkları Bartın Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Ender Okur’a "Niye baktın" diyerek sataştı. Çıkan tartışmada 3 kişi Ender Okur’a tekme tokat saldırdı.

Haberin Devamı

Nusret Okutur üzerinde bulunan ustura ile Ender Okur’u sırtından ve göğsünden yaraladı. Kanlar içinde kalan Ender Okur kaçmaya çalışırken yere yığıldı. Ender Okur’a olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi ilk müdahalede bulundu. Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Ender Okur’un yaraları 50 dikiş atılarak kapatıldı. Polis, kaçan 3 kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

17 yaşındaki H.O. ve F.T. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Nusret Okutur ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gençlerin kavgası ise mahallede yaşayan bir kişi tarafından cep telefonunun kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

3 kişinin üniversite öğrencisine saldırması, öğrencinin aldığı ustura darbeleriyle yere yığılması ve uzun süre yerde sürüklendiği görülüyor.

Haberin Devamı

DHA