Türkiye (Son Dakika) Üniversiteli genç kıza sokak ortasında taciz kamerada

Üniversiteli genç kıza sokak ortasında taciz kamerada

Paylaş
Üniversiteli genç kıza sokak ortasında taciz kamerada

İstanbul Esenler'de alışveriş yapmak için evden çıkan üniversite öğrencisi B. Ç. (18) kaldırımda yürüdüğü sırada yanından geçen bir kişinin tacizine uğradı. Kamera görüntülerinden yakalanan saldırgan, pişkin sözler kullandığı ifadesinde, 'Yolda yürürken yanlışlıkla elim değdi' derken, taciz mağduru genç kız da o sırada, 'Ne yaptığını zannediyorsun! Ne yapıyorsun! Terbiyesiz' diye bağırdığını söyledi

Olay geçtiğimiz salı günü 14.30 civarında Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Alışveriş yapmak için evden çıkan tıp fakültesi öğrencisi B.Ç. kaldırımda yürüdüğü sırada yanından geçen bir kişinin tacizine uğradı.

Haberin Devamı

KISA SÜRE İÇİNDE YAKALANDI

Tacize uğrayan genç kızın bağırması üzerine saldırgan olay yerinden koşarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli ifadesinde tacizi reddetti. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 19 yaşındaki şüpheli E.B. adliyeye sevk edildi.

PİŞKİN İFADE: 'YANLIŞLIKLA ELİM DEĞDİ'

Şüpheli ifadesinde, "Yolda yürürken yanlışlıkla elim değdi. Bağırınca da korkup kaçtım" dedi. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 19 yaşındaki şüpheli E.B. adliyeye sevkedildi. Emniyet müdürlüğünden çıkarılan şüpheli, gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

'NE YAPIYORSUN TERBİYESİZ'

Olayı anlatan B.Ç., "O gün evden çıkmıştım, öğlen saatleriydi saat iki gibi marketin önünden geçerken fiziksel tacizde bulundu. Ben hemen bağırdım, 'Ne yaptığını zannediyorsun! Ne yapıyorsun! Terbiyesiz' diye. Fakat işte donduğum için peşinden koşamadım o da hemen ara sokaklara girdi zaten. Daha sonra insanlar toplandılar, anlattığımda birkaç kişi peşinden gitti, fakat ara sokaklarda kaybolmuştu. Sonra polisi aradık, haber verdik durumu" dedi.

Haberin Devamı

'İNŞALLAH GEREKLİ CEZAYI ALIR'

B.Ç. "Ben o gün tenha sokaklarda gezmiyordum. Ya da kadına yapılan sözde suçlamalardan hepsinden muaftım. Benim o gün yaptığım tek şey o tacizciyle aynı sokağı seçmiş olmamdı. Ve yarın bir gün başkaları da onunla aynı sokağı, aynı caddeyi seçti diye bu durumu yaşamaması için şikayet ettim. İnşallah gerekli cezayı alır" şeklinde konuştu.