Türkiye (Son Dakika) Üniversiteli kız alt geçidi kullanmayınca...

Üniversiteli kız alt geçidi kullanmayınca...

Paylaş
Üniversiteli kız alt geçidi kullanmayınca...

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında üniversite öğrencisi genç kız hayatını kaybederken yanındaki arkadaşı ise yaralandı

Kaza dün gece Kalkınma Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.O yönetimindeki araç saat 23.15 sıralarında yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Rabia Çalışkan (19) ile Uygar Kurtoğlu’na (20) çarptı.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisiyle ağır şekilde yaralanan KTÜ Matematik Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi üniversite öğrencisi Rabia Çalışkan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, yaralı üniversite öğrencisi Uygar Kurtoğlu ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öte yandan araç sürücüsü gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ALT GEÇİDİ KULLANMAYINCA OTOMOBİL ÇARPTI İDDİASI

Habertürk'ten Kenan Taşkın'ın haberine göre ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü birinci sınıfta öğrenim gören Rabia Çalışkan (19), okul çıkışı arkadaşı Uygar K. (20) ile birlikte Trabzon'un Değirmendere semtinde bulunan olan alışveriş merkezine gitmek için yola çıktı. Yolun karşısında bulunan alışveriş merkezine gitmek isteyen iki genç, olay yerinde bulunan alt geçidi kullanmak yerine Karadeniz Sahil Yolu'ndan karşıya geçmeye çalıştılar. Bu sırada Rize yönüne gitmekte olan Emre O.'nun kullandığı otomobil iki öğrenciye çarptı.

Haberin Devamı