Gündem Unkapanı Köprüsü'nde can pazarı

Unkapanı Köprüsü'nde can pazarı

Paylaş
Unkapanı Köprüsü'nde can pazarı

Karşı şerite geçen otomobil zincirleme kazaya yol açtı. Yolcu minibüsünün de karıştığı kazada 13 kişi yaralandı

İstanbul'da Unkapanı Köprüsü'nde karşı şerite geçen bir otomobil zincirleme trafik kazasına neden oldu. Yolcu minibüsünün de karıştığı kazada 13 kişi yaralandı.

Kaza, iddialara göre, saat 23.00 sıralarında 34 .. 5347 plakalı otomobiliyle Taksim yönünde aşırı hız yapan Harun Doğan, karşı şerite geçerek, 34 VF 7594 plakalı otomobile çarpmasıyla meydana geldi. Taksim-Bakırköy hattında çalışan 34 ... 45 plakalı minibüs ve arkadan gelen 3 otomobilin daha karıştığı kazada 13 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

SAĞLIK EKİPLERİ DE ŞAŞIRDI

Unkapanı Köprüsü'ndeki 13 kişinin yaralandığı kazadan birkaç dakika sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, hangi yaralıya bakacağını şaşırdı. Geldikleri ambulansa ağır yaralı taşınan bir sağlık ekibi elemanları arasında yaralıyı hastaneye götürmek ve olay yerinde kalmak arasında kısa süreli tartışma yaşandı. İtfaiye ekipleri ise araçta sıkışan yaralıyı yaklaşık bir saatlik çalışma sonunda kurtardı.

Kazaya karışan ve hafif yaralı kurtulan diğer araç sürücüleri ile köprüde balık tutan vatandaşlar 34 .. 5347 plakalı otomobilin sağ sol yaparak şeridinden çıkıp karşı şeride geçtiğini ve kazaya neden olduğunu ileri sürerken, dolmuştan yaralı kurtulan 2 yolcu ise dolmuş sürücüsünün aşırı hızlı olduğu ve bu yüzden zincirleme kazanın meydana geldiğini iddia etti.

Haberin Devamı

KAZAYA NEDEN OLAN ARACA KİMSE SAHİPLENMEDİ

Ters istikamete girerek kazaya neden olduğu iddia edilen araçtan 2 kişi hafif yaralı olarak kurtuldu. Polis araçtan çıkanlara, sürücüyü sorunca kazazedelerden ilginç bir yanıt geldi: 'Arkadaş bir yere kadar gitti birazdan gelecek'. Bunun üzerine polis ile 2 kazazede arasında tartışma yaşandı.

Yaralılardan 8'i Taksim İlkyardım , 3'ü Haseki, 2'si de Bezm-i Alem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan yaralı olmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası yol çift yönlü trafiğe kapandı. Yaklaşık 1 saat duran trafik, kazaya karışan araçların yoldan çekilmesi ile normale döndü.

DHA