Ekonomi Ünlü firma Kıbrıs’ta

Ünlü firma Kıbrıs’ta

Paylaş
Ünlü firma Kıbrıs’ta

Geniş ürün yelpazesiyle evini güzelleştirmek isteyenlere nevresim takımlarından yatak örtülerine, ev giyiminden havlu-bornoz setlerine, bebek ürünlerinden dekoratif aksesuarlara kadar birçok şık ürüne rahatlıkla ulaşabilecekleri keyifli bir ortam sunan Chakra büyümeye devam ediyor.

Hayalindeki evi kurmak isteyenlerin vazgeçilmez markası Chakra, mağazalaşma sürecinde zincire bir yenisini daha ekleyerek 34. mağazasını Aralık ayında Kıbrıs‘ın Lefkoşe şehrindeki Yenikent Plaza’da faaliyete geçirdi. Doğadan ilham alan ve şık tasarımlarıyla tüm yaşam alanlarınızı kişiselleştiren Chakra, birbirinden çarpıcı ürünleri ve göz kamaştıran hediye alternatifleriyle Kıbrıslılara Chakra ayrıcalığını yaşatıyor.

Heimtextile Fuarında büyük ilgi

Ocak ayında Almanya’nın Frankfurt şehrinde her yıl düzenlenen Dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olan Heimtextile Fuarında’da ziyaretçilerine yeni koleksiyon ürünlerini sunan Kocaer Tekstil’ markası Chakra, sektöre getirdiği yenilikleri ev tekstili dünyasına sundu. Nevresim takımlarından yatak örtülerine, ev giyiminden havlu-bornoz setlerine, bebek ürünlerinden yaptığı yenilikleri fuar süresince yabancı müşterilerinin beğenisine sunarken, müşterilerinden ve fuar katılımcılarından büyük ilgi gördü.

* Bu bir reklamdır

Haberin Devamı