Magazin Ünlü işadamına 6 ay evden uzaklaştırma!

Ünlü işadamına 6 ay evden uzaklaştırma!

Paylaş
Ünlü işadamına 6 ay evden uzaklaştırma!

Akfen Grubu sahibi Hamdi Akın'a 100 milyon dolarlık boşanma davasında 6 ay evden uzaklaştırma cezası verildi

Boşanma davası açan ve 100 milyon dolar tazminat isteyen Şafak Akın, eşi Akfen Grubu sahibi Hamdi Akın’ın Kemerburgaz’da birlikte yaşadıkları evden uzaklaştırılmasını talep etti. Mahkeme, Hamdi Akın için altı ay uzaklaştırma kararı verdi.

Haberin Devamı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile sosyal sorumluluk projelerinde adından sıkça söz ettiren eşi Şafak Akın evliliklerini noktalama kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde Şafak Akın, Eyüp 1. Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açmıştı. Akın, evliliklerinde sorunlar yaşadıklarını ve eşinin eve gelmediğini belirterek Hamdi Akın’dan boşanmak istediğini açıklamıştı. Şafak Akın boşanma dilekçesinden sonra ikinci dilekçeyi de kocasının evden uzaklaştırılması için verdi.

Şafak Akın dilekçesinde, “Ortak evimiz olan Kemerburgaz’da zaman zaman kavgaya dönüşen tartışmalar yaşamaktayız. O yüzden eşimin altı ay evden uzaklaştırılmasını talep ediyorum” dedi. Şafak Akın’ın verdiği dilekçeyi değerlendiren mahkeme heyeti çiftin birlikte yaşadıkları Kemerburgaz’daki ev için Hamdi Akın’a altı ay uzaklaştırma kararı verdi.

Haberin Devamı

Avukat eşten ağır tazminat

Türkiye’nin en güçlü gruplarından birisi olan Akfen Grup’un sahibi Hamdi Akın ile Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan eşi Şafak Akın’ın evliliklerinde uzun zamandır sorunlar yaşandığı sık sık gündeme geliyordu.

Evliliklerinde zor günler geçirdikleri bilinen başarılı çiftin daha öncelerde evliliklerinin bitme noktasına geldiği iddia edilmiş ancak Akın çifti bu iddiaları yalanlamıştı. Hamdi Akın’la evliliklerinden önce bir hukuk firmasında avukatlık yapan Şafak Akın’ın eşi Hamdi Akın’dan 100 milyon dolar tazminat talep ediyor. Akın çiftinin boşanma davası 7 Kasım tarihinde Eyüp 1’inci Aile ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanacak.

(VATAN)