Magazin Ünlü Manken Carlos Martin'den Türkiye açıklaması

Ünlü Manken Carlos Martin'den Türkiye açıklaması

Paylaş
Ünlü Manken Carlos Martin'den Türkiye açıklaması

Forum Kayseri tarafından düzenlenen '4.Forum Fashion Week' için Kayseri'ye gelen ünlü manken Carlos Martin, "Türk yemeklerini seviyorum ama kilo yapıyor" dedi

4. Forum Fashion Week' programı için Kayseri'ye gelen ünlü manken Carlos Martin, "New York'ta evimde otururken 'Forum Fashion Week' için telefon aldım ve Kayseri'ye geldim.

Haberin Devamı

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kayseri'ye bugün geldiğimden dolayı gezmek için çok az zamanım oldu. Burada mantı yedim. Bundan 3-4 ay önce de Kayseri'ye gelmiştim. Türk yemeklerini seviyorum fakat çok kilo yapıyor. Benim de fit olmam gerekiyor. Bu biraz hayatımı zorlaştırıyor" diye konuştu.

Martin, bir basın mensubunun Türkiye'de bulunan kızların kendisine hayranlık duymasıyla ilgili sorusu üzerine, "Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi. Türkiye'de gelecekle ile ilgili projeleri sorulan Martin, "Burada şu an için böyle bir proje yok. Zaten New York'a yeni taşındım. Buraya da sadece 'Forum Fashion Week' için geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şu an için yeni bir proje görünmüyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı