Magazin Ünlü oyuncu Robin Williams ölü bulundu

Ünlü oyuncu Robin Williams ölü bulundu

Paylaş
Ünlü oyuncu Robin Williams ölü bulundu

Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, Tiburon kentindeki evinde ölü bulundu. William'ın, kendini oksijensiz bırakarak intihar ettiği sanılıyor

California Polis Departmanı, ünlü oyuncunun kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20095","20095","201408","20095-170145.jpg","1", "0","Robin Willia


Polis açıklamasına göre, grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından en son sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, polis ihbarıyla evine gelen sağlık ekipleri tarafından yerde yatarken bulunduğu, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği bildirildi.


Adli Tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamada "Şerif ofisi, ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklanan intihar olduğundan şüpheleniyor ancak nihai ölüm nedeninin belirlenmesi için kapsamlı soruşturmanın tamamlanması gerekmektedir" denildi. Toksikoloji testlerinin ardından bugün içinde adli tıp incelemesinin yapılması bekleniyor.

Oscar ödüllü aktörün yaşamını yitirdiğini doğrulayan temsilcisi Mara Buxbaum da Williams'ın bir süredir şiddetli depresyonla mücadele ettiğini söyledi.

Haberin Devamı


Williams, eşi Susan Schineder ile kamuoyunun önüne fazla çıkmayı sevmeyen bir oyuncuydu. Çift, 2009’daki bir galada birlikteler.

''EŞİMİ VE EN İYİ ARKADAŞIMI KAYBETTİM''

WilliaBu sabah, eşimi ve en iyi arkadaşımı kaybettim. Dünya da en sevilen sanatçı ve güzel insanlarından birini yitirdi” dedi.

DEPRESYON TEDAVİSİ GÖRDÜ

Can Dostum filmi ile 1997'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanan 63 yaşındaki sanatçının 2009 yılında kalp ameliyatı olduğu daha sonra da birkaç kez depresyon tedavisi gördüğü kaydedildi.

Tiborun kentindeki evinde ölü bulunan 63 yaşındaki Williams mahalle halkı ile içi içe yaşıyordu.

OBAMA'DAN AÇIKLAMA: HEM GÜLDÜRDÜ HEM AĞLATTI

ABD Başkanı Barack Obama da, Williams'ın ölümü üzerine yazılı açıklama yaparak, Obama ailesi olarak Robin'in ailesi ve dostlarına başsağlığı dilediklerini belirtti.

Obama, Robin'in kariyeri boyunca birçok farklı karakteri canlandırdığını ancak "türünün tek örneği" olduğunu kaydederek “O bizi hem güldürdü hem de ağlattı” dedi.



SİYASET BİLİMİ OKUDU

2011'den bu yana Susan Schneider ile evli olan ve Türkiye'de özellikle, "Good Will Hunting", "Mrs. Doubtfire" ve "Hook" filmleriyle tanınan 63 yaşındaki Robin Williams üniversitede siyaset bilimi okudu.

Mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösterilerle ün kazanan Williams, daha sonra sinema sektörüne geçti. Williams, San Fransisco'da kendisi gibi oyuncu olan Robert De Niro ile Rubicon adl lokantayı işletmekteydi. Williams'ın ilk eşi Valerie Velardi'den bir, ikinci eşi Marsha Garces Williams'den ise iki çocuğu bulunuyor.

Haberin Devamı

Los Angeles’taki ünlü yıldızlar kaldırımına Oscar’lı oyuncunun yıldızına hayranları çiçek bıraktı.

ROBIN WILLIAMS KİMDİR ?