Magazin Ünlü sanatçılar TEGV için şarkı söyledi (Miray Daner 'Neredesin Sen'i söyledi)

Ünlü sanatçılar TEGV için şarkı söyledi (Miray Daner 'Neredesin Sen'i söyledi)

Paylaş
Ünlü sanatçılar TEGV için şarkı söyledi (Miray Daner 'Neredesin Sen'i söyledi)

Ünlü isimler, ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) destek için sahneye çıktı. Toplanan bağış kapsamında 50 bin öğrencinin okul  masrafları karşılanacak

1995 yılında Suna Kıraç ve Semahat Arsel tarafından kurulan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için dün gece Kanal D ekranlarında Türkiye'nin en sevilen yüzlerini bir araya getirdi.

Kanal D'nin katkılarıyla dün saat 23.00'da canlı yayınlanan bu sosyal sorumluluk gecesinde, gönderilen SMS ve bağışlarla binlerce çocuğumuza eğitim desteği verilmesi sağlandı.

Sunuculuğunu Cem Davran ile Deniz Çakır'ın gerçekleştirdiği TEGV canlı yayına; Ayça Bingöl, Ayta Sözeri, Birce Akalay, Can Gox, Celil Nalçakan, Demet Evgar, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Güven Murat Akpınar, Kanbolat Görkem Aslan, Miray Daner, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Selim Bayraktar, Selin Şekerci, Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi ve Zara katıldı.

Proje tasarım ve koordinatörlüğünü Nice Bogdanovich'in yaptığı gecede sanatçılar, Sabri Tuluğ Tırpan yönetimindeki orkestra eşliğinde sevilen şarkıları seslendirdi.

MİRAY DANER NEŞET ERTAŞ TÜRKÜSÜ SESLENDİRDİ:



BİRCE AKALAY MİRKELAM ŞARKISI SESLENDİRDİ:



DENİZ ÇAKIR SEZEN AKSU ŞARKISI SESLENDİRDİ:




Gece boyunca sosyal medyanın da gündemine oturan TEGV gecesi Twitter'da trend listesine işte böyle yansıdı:




Haberin Devamı