Gündem Ünlü yönetici fuhuş jürisinin başkanıymış

Ünlü yönetici fuhuş jürisinin başkanıymış

Paylaş
Ünlü yönetici fuhuş jürisinin başkanıymış

Bir fast food devinin Dünya Genel Başkan Yardımcısı Fahhan Ö.'nün fuhuş çetesinin jüri başkanı olduğu iddia edildi

İstanbul’da www.istanbulescortgirl.com internet sitesinden kadın ve uyuşturucu pazarlayan çete, geçen 18 Ocak’ta çökertilmişti. 40’ı kadın 61 kişi gözaltına alınmıştı. Çeteye çalışan kadınların 5 yıldızlı otel odasında 5 kişilik jüri tarafından boy ve fizik ölçülerine göre 5 yıldız üzerinden değerlendirildiği ortaya çıkmıştı. Kadınlar ünlü işadamlarına 200-500 euro arasında pazarlanıyordu.

Haberin Devamı

ÇETE LİDERİ YÖNETİCİNİN SEVGİLİSİ

Çete üyelerinden 17’si tutuklandı. Yabancı uyruklu 12 kadın sınırdışı edildi. Çete lideri İona Elena S.’nin daha önce yapılan bir fuhuş operasyonu sırasında İtalya’ya kaçtığı öğrenildi. Kadının üzerine kayıtlı İstanbul’da 4 dairesi olduğu tespit edildi. Tutuklananlar arasında İona Elena S.’nin sevgilisi Fahhan Ö. (53) de var. Bir fast food zincirinin Dünya Genel Başkan Yardımcısı olan Fahhan Ö.’nün fuhuş yapacak kadınların seçildiği özel jurinin başkanlığını yaptığı öne sürüldü.

'AŞKIMIN KURBANI OLDUM'

Polise göre Fahhan Ö., katıldığı davetlerde kritelerlerine uygun gördüğü kadınlarla görüşüyordu. Para kazanmak isteyenleri İona’yla tanıştırıyordu. Çeteye para sağlamakla da suçlanan Fahhan Ö. 200 bin TL kefaletle serbest bırakıldı. 5 yıl önce tanıştığı İona ile ilişkisi olduğunu kabul eden işadamı “Yaptıklarından haberim yoktu. Başıma ne geldiyse ona olan duygularımdan geldi” dedi.

Haberin Devamı

OTEL KAYITLARI İNCELİYOR

Polis yabancı uyruklu hayat kadınlarının gittiği 5 yıldızlı otellerin kayıtlarını incelemeye aldı. Kadınların otellerde oldukları tarih ve saatler ile kayıtlar karşılaştırılacak. Kayıtları düzgün tutmayan otellere işlem yapılacak.

Ali AKSOYER/DHA