Magazin Ünlüler karaoke yaparsa...

Ünlüler karaoke yaparsa...

Paylaş
Ünlüler karaoke yaparsa...

Kanal D'nin 'Kanal D'de Kareoke' tanıtım filmi ekranda. Kanalın program yüzleri ve dizi oyuncuları, Ajda Pekkan'ın unutulmayan şarkısı 'Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile'yi seslendirdi

Kanal D’nin 2010-2011 yayın dönemi tanıtım filmi, bu yıl da izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Kanal D’nin tüm program yüzleri ve dizi oyuncuları, Ajda Pekkan’ın ‘Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile’ şarkısını ‘Kanal D’de Karaoke’ projesinde söyledi. Kanal D tanıtım filminin yönetmenliğini Murat Küçük, görüntü yönetmenliğini ise ‘Fame’ filminin görüntü yönetmeni Robert Benavides üstlendi. Deniz Marşan ve Başak Fransez’in stylinglerini yaptıkları filmin çekimleri, Ata Stüdyoları’nda yapıldı. Dört gün süren çekimlerin ilk konuğu ‘Kavak Yelleri’ dizisi oyuncuları oldu. Ardından Kanal D’nin yeni dizisi ‘Türkan’ın başrol oyuncularından Pınar Öğün ve Özgürcan Çevik kamera karşısında geçti. Günün üçüncü konuğu ise Beyazıt Öztürk’tü. Yılların verdiği tecrübeyle olağanüstü performans sergileyen Öztürk, stüdyodakileri kahkahaya boğdu. İlk günün kapanış çekimini ‘Arka Sokaklar’ın oyuncuları yaptı.

Haberin Devamı

İKİNCİ GÜN

Güneri Cıvaoğlu, ‘Kanıt’ programının sunucusu Prof. Dr. Sevil Atasoy ve ‘Kanıt’ın oyuncuları Engin Benli ile Deniz Celiloğlu mikrofonu kaptı ikinci günde. Mehmet Ali Birand, performansıyla herkesi şaşırttı. Birand, yerini Ömür Gedik, İrfan Değirmenci, Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’ya bıraktı. Günün sonunda ise Kanal D’nin bu sezon başlayacak en iddialı projelerinden ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin oyuncuları Ayça Bingöl, Erkan Petekkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İyinemli, Emir Berke Zincidi ve Wilma Elles’in sahnedeydi.

ÜÇÜNCÜ GÜN

Ve ‘Geniş Aile’ ekibi günün ilk ışığında enerjileriyle sete bomba gibi düştü. Ardından sıra ‘Küçük Sırlar’a gelmişti. Güzel kızlar, yakışıklı erkekler ortama hemen adapte oldu. ‘Hanımın Çiftliği’ oyuncuları Özgü Namal, Ebru Özkan ve Caner Cindoruk’un yüksek enerjisi, stüdyoya renk kattı. Günün son konuğu Okan Bayülgen oldu.

Haberin Devamı

VE MUTLU SON

Yönetmen Küçük’ün bugünkü ilk misafirleri sabırsızlıkla ve heyecanla beklenen Beren Saat ve Engin Akyürek. Yeni yayın döneminin en iddialı dizilerinden ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin oyuncuları stüdyoda. Güzelliği, zarafeti ve sıcaklığıyla herkesi büyüleyen Beren Saat, Engin Akyürek’le birlikte ‘Fırsat verme göz yaşlarına, söz geçmez anılarına’ mısraını söylerken herkes “Müthiş bir ikili olmuşlar. Bu yıl onların yılı olacak” demekten kendini alamadı. Şimdi sıra Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yaprak Dökümü’nde. Oynadıkları rollerin aksine, sete neşeli ve hareketli bir giriş yapan ekip, sona yaklaşmanın heyecanı içindeydi. Son günün, son çekimi ‘Akasya Durağı’ oldu. Ekibin hep beraber taktıkları güneş gözlükleriyle sergiledikleri tablo görülmeye değerdi.