Magazin Ünlüler, kimsesiz çocuklar için topa vuruyor

Ünlüler, kimsesiz çocuklar için topa vuruyor

Paylaş
Ünlüler, kimsesiz çocuklar için topa vuruyor

Antalya'nın Serik İlçesi'nde, kimsesiz çocuklar yararına Eagles Chairty Golf Cub tarafından düzenlenen 13'üncü 'Hermes Presidents Cup Golf Turnuvası' başladı

Belek Beldesi’ndeki Kaya Golf Club ve Robinson Golf Club’ta 3 gün sürecek turnuvaya, çeşitli ülkelerden 200’ün üzerinde golfçü katıldı. Turnuvada, Galatasaray’ın eski oyuncusu Erdal Keser, Antalyaspor eski teknik direktörü Abramczyk Rüdiger, Alman futbol takımlarının eski yıldızları Mario Basler ve Stefan Reuter, İrlandalı ünlü şarkıcı Jonny Logan, eski tenisçi Anke Huber ve İngiliz şarkıcı Tony Christie ’kimsesiz çocuklar’ yararına mücadele ediyor.
Turnuvanın açılışında konuşan Kaya Eagles Golf Club Başkanı Frank Fleschenberg, turnuvanın amacının kimsesiz çocuklara ve hayır kurumlarına bağış sağlamak olduğunu söyledi. Turnuva sonrasında yapılacak gala gecesinde toplanacak paranın yardım derneklerine aktarılacağını anlatan Fleschenberg, "Turnuvaya, Almanya başta olmak üzere birçok ülkeden ünlüler destek veriyor" dedi.

Haberin Devamı

KESER: ÇOCUKLARA YARDIM BİR GÖREV

Galatasaraylı eski futbolcu Erdal Keser de, kimsesiz çocuklara yardım etmenin herkes için bir görev olduğunu belirtti. Sosyal sorumluluk çerçevesinde kimsesiz çocuklara ve hayır kurumlarına yardım amacıyla düzenlenen turnuvada, üzerine düşeni yapacağını aktaran Keser, "Bizim görevimiz bu tür etkinliklere katılmak ve destek sağlamak" diye konuştu.

GALATASARAY BAŞARILI, MİLLİ TAKIM YAPILANMA İÇİNDE

Eski takımının lig ve Avrupa’daki durumunu da değerlendiren Keser, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Galatasaray bu dönem çok iyi gidiyor, çok başarılı. İnşallah daha da başarılı olur. Fatih Terim’le birlikte Galatasaray’da yeniden bir yapılanma başladı. Hafta içerisinde oynayacakları Manchester United maçında inşallah başarılı olurlar ve Avrupa’da daha büyük başarılar elde ederler. Milli takımımız da yeniden yapılanmaya ve gençleştirilme yolunda. Milli takımda devamlılık önemli. Buna ihtiyaç var. Abdullah Avcı ile milli takım uzun vadede başarılı olur. Bunun için de destek olunmalı ve devamlılık futbolda başarı getirir."

Haberin Devamı

ABRAMCZYK RÜDİGER: ANTALYASPOR ÇOK İYİ

Bir dönem Galatasaray’da futbol oynadıktan sonra Antalyaspor’u çalıştıran Abramczyk Rüdiger ise, Türk futbolunun çok büyük gelişme gösterdiğini kaydetti. Türkiye’yi sevdiğini ve buradaki dostlarını ziyaret ettiğini anlatan Rüdiger, "Antalyaspor’u sürekli takip ediyorum. Bu yıl çok başarılılar. Bunda en büyük pay teknik direktör Mehmet Özdilek’in. Çünkü Özdilek’e Antalya büyük destek veriyor" dedi.
Bir dönem formasını giydiği Galatasaray’a da başarılar dileyen Rüdiger, "Fatih Terim ile Galatasaray daha da başarılı olacaktır. Geçtiğimiz yıl takımın başına geldi ve takımı Türkiye şampiyonu yaptı. Bu yıl da Avrupa’da başarılı olacaktır. Galatasaray’a ve Fatih Terim’e başarılar dilerim" diye konuştu.

ÜNLÜLER YARIN GELİYOR

Turnuvaya davet edilen Rusya eski Devlet Başbakanı Mihail Gorbaçov sağlık nedenleri nedeniyle turnuvaya katılamayacağını bildirirken, Almanya’nın eski futbol yıldızları Becham Baur, Toni Schumacher, James Bond filmlerinde bir dönem Bond karakterine hayat veren Roger Moore turnuvaya yarın katılacak. Fransız sinemasının başarılı aktörü Alein Delon ise gala gecesine katılacağını belirtti.

Haberin Devamı

DHA