Magazin Ünlülerin manga damgası!

Ünlülerin manga damgası!

Paylaş
Ünlülerin manga damgası!

Ünlülerin manga damgası!

Eurovision Şarkı Yarışması’nda ikinci olan MaNga grubunun gitaristi Yağmur Sarıgül, sonuç belli olunca büyük bir sevince boğulduklarını belirtti.

Gruptaki arkadaşlarının aksine kendisinin sabaha kadar uyuyamadığını söyleyen Sarıgül, “Baştan beri özgüvenimiz tamdı. Sahnede en iyi performansı gösterdik ve beklemeye başladık. İkinci olmak çok güzel duygu. Üzerimizden ağır bir yük kalktı. Sabaha kadar kutladım. Burada herkesin morali yerinde, keyifler çok iyi” diye konuştu.

Ünlüler Manga için Twitter'da neler söyledi? Sonraki sayfada...

Işın Karaca: “Eurovision eski formatına bir an önce dönsün. Genç ve yeni yeteneklere yol açılsın. TRT duy sesimizi”

Mazhar Alanson: “MaNga ile iftihar ettim, Avrupa’da da başarılar diliyor, hepsini tebrik ediyorum. İddialı ülkeler arasından sıyrılıp ikinci olmak süper başarı.”

Metin Arolat: “Tükiye’nin şarkısını çok beğendiğimde ‘Hayatta ilk beşe giremez çok zevksizsin’ diyenler. Neredesiniz? Hani sen haklıymışsın Metin demeleri lazım”

Cengiz Semercioğlu: “Tebrikler MaNga, hiç bu kadarını beklemiyordum... Peki İbrahim Şahin niye yayına mesaj atarak katıldı ki?”

Nihat Odabaşı: “Helal MaNga” Tuna Kiremitçi: “Bir Eurovision geleneği: Aylarca eleştirdiğimiz şarkımızı yarışma gecesi çok beğenmek ve akabinde, hakkının yendiğini düşünmek”

Hangi ünlünün favorisi Almanya? Sonraki sayfada!

Nükhet Duru: “Taş gibi okudu Ferman... Performanslarına bayıldım. Bu mudur? Budur! MaNga dünyalı” Seren Serengil: “Ya bu Almanya’nın şarkısı çok kötü. Kızın da çenesi düştü. Köylü bir şey ya! maNga’nın şarkısının kalitesı nerede? Yazık!”

Birol Güven: “MaNga birinci olur mu bilmem ama kavga çıkarsa hepsini döver bunların. Oğlumun favorisi Ukrayna. Müzikten dolayı mı yoksa kadından dolayı mı bilemiyorum”

Biricik Suden: “Benim birincim Almanya. Şarkısını tekrar tekrar dinlemek istiyorum”

Eurovision 2010 haberleri:

KÜSTAH FRANSIZA 12 PUAN TOKADI!

'KIRK GÜN KIRK GECELİK PARTİDEN KURTULDUK'

MANGA'NIN ATEŞLİ DANSI!

MANGA'DAN BÜYÜK BAŞARI!

MANGA GRUBUNA ROBOT DANSÇI!

3

Haberin Devamı