Yaşam Ünlülerin mücevhercisi

Ünlülerin mücevhercisi

Paylaş
Ünlülerin mücevhercisi

Türk mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı'nın yarattığı 'Kısmet by Milka' dünyaca ünlü isimlerin favori takı markası oldu. Şöhretli müşteriler arasında Madonna, Paris Hilton, Britney Spears ve Victoria's Secret modelleri var...

Milka Karaağaçlı, 1975 İstanbul doğumlu genç bir kadın. Yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 13 yıl çeşitli işlerde çalıştı. Sonra iç sesini dinlemeye karar verdi, tutkusu olan mücevhere yönelmek için her şeyi ardında bıraktı.

Haberin Devamı

Ve ‘Kısmet’ doğdu. Bu genç mücevher tasarımcısı İngiltere-Londra’da başladığı mücevher serüvenini üç yıl içinde pek çok ülkeye taşımayı başardı. Amerika, Fransa, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri-Dubai, Kuveyt, Japonya ‘Kısmet by Milka’ markalı tasarımların satıldığı ülkelerden sadece birkaçı. Daha da önemlisi, Milka Hanım’ın tasarladığı mücevherlerin dünyaca ünlü isimler tarafından rağbet görmesi.

Sözgelimi Madonna. Şöhretli popçunun ‘Kısmet’ markasını soruşturduğunu öğrenen Milka Karaağaçlı, özel bir madalyon yaparak (üstte) Madonna’ya hediye etti. Teşekkür mail’i atan Madonna sonrasında da markanın tasarımlarını satın almadan edemedi. Amerikalı şarkıcı Pink de Kısmet’in müşterisi. Bir derginin kapak çekiminde Kısmet tasarımlarını takan Pink, o zamandan beri markanın düzenli takipçisi.

Haberin Devamı

Britney Spears de kapak çekiminde tanıştığı Türk markasını bir daha bırakmadı. ‘Kısmet by Milka’nın yeni tasarımı cevşen koleksiyonunun bir numaralı müşterisi ise Paris Hilton. Markanın düzenli müşterileri arasında Victoria’s Secret’ın süper modelleri de var. Rosie Huntington- Whiteley, Erin Heatherton ve Karolina Kurkova markanın en çok “kanat&melek” serisinden alışveriş yapıyor.

(17.11.2012 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)