Magazin Ünlülerin referandum yorumları

Ünlülerin referandum yorumları

Paylaş
Ünlülerin referandum yorumları

Referandum sonuçlarının belli olmasıyla birlikte twitter'dan görüşlerini paylaşan ünlüler, bakın neler yazdı!

Işın Karaca: "Katılım orani %77! Yazık çok yazık..."
Meyra: "Çok KOMİK şeyler oluyor :))) ŞAŞKINLIKLA seyrediyorum."
Ceyhun Yılmaz: "Sn.basbakan 'oy kullananlar demokrasiMe güç vermiştir' dedi şu an duydum...geri sarıp izledim (durumum iyi) yine dedi.." Fadik Sevin Atasoy: "Bir senedir memleketten uzaktayim. Şaşkınlık ve hayret içindeyim, anlayamıyor ve anlamlandıramıyorum."
Ebru Destan: "Oy yüzdesine bakıyorum bunun bir ortalaması olmalıydı! Türkiye ikiye ayrıldı inanılmaz bir tablo ve çok üzücü!"
Bora Öztoprak: "20 milyon kişinin HAYIR dediği bir toplumsal uzlaşmadan ve bu metnin öncülük edeceği bir demokrasiden nasıl dem vuracaklar bakalım. Anayasanın bir toplumsal uzlaşma metni olduğunu dahi bilmeyenlere sözüm..."
Arzu Balkan: "Başbakanın seçim sonrası konuşmalarını çok iyi hazırlıyorlar. Dinlerken kendimi 'demokrat' bir ülkede yaşıor sanıyorum."
Birol Güven: "Kılıçdaroğlu oy kullanamamış. Ya "EVET" bir oyla çıksaydı." Yeşim Salkım: "Ortalık fena karışmış gazanız mübarek olsun. Referandumunuz hayırlı olsun.:)"
Seray Sever: "KK oy kullanmadığı için 22 TL ödeyecek mi şimdi :)"
Doğa Rutkay: "Ülkem,ne iyi ne kötü bi sen bilirsin...seni seviyoruz:)) herşeye rağmen!!"
Nedim Saban: "Fişleme sona erdi deniliyor nefis bir şey. Yani yarın sabah herkesler telefonda rahat rahat konuşabiliyor öyle mi?"
Şebnem Bozoklu: "Tehlikenin farkında mısınız? Değilsiniz. Anladım..."
Fazıl Say: "Hazin... Derin bir keder içindeyim. Biz hiçbir zaman sevinemeyiz. Bir sessizlik ve "büyük bir hayal kırıklığı"; hayatımızla ilgili.. Kendi mutluluğumuzu kendimiz yaratacağız. İzin olduğu sürece.. Bir de; oy bile kullanamayan bir lider durumu.(Beceriksizlik? Komplo?) Basket'de de mucize olmadı. Başbakanın yuhalanması dışında - ve bir tek sey beni mutlu etti dün; TROMPET KONÇERTOSU iyiydi, ne kadar çok çalınır. Sevindim..."

Haberin Devamı