Beden Sağlığı Ünlülerin terapisti Paul Emery yeniden Türkiye'de

Ünlülerin terapisti Paul Emery yeniden Türkiye'de

Paylaş
Ünlülerin terapisti Paul Emery yeniden Türkiye'de

Kendi geliştirdiği 'Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi'yle Kate Moss, Megan Gale gibi ünlü yıldızların hayatını değiştiren Paul Emery yeniden Türkiye'ye geliyor. Ünlü terapist bu yöntemle fobi, depresyon, sigarayı bırakamama, kilo verememe, yeme bozuklukları hatta aşk acısı gibi sorunları 1 saatte çözüme kavuşturuyor

'Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti' ödüllü İngiliz Paul Emery, yeniden Türkiye’deki meraklılarıyla buluşuyor.

Paul Emery, kendi geliştirdiği QEPR yani 'Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi'yle süper model Kate Moss, aktrist ve TV yıldızı Megan Gale, pop müzik grubu Human Nature solistlerinden Phil Burton, Sigmund Freud’un torunu Sir Clement Freud ve Hannover Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştirdi.

QEPR NEDİR?

Quantum Emotional Phyasical Release (QEPR), vücudun reaksiyonlarını ve belli düşüncelere karşı oluşmuş negatif duyguları elimine etmek üzerine çalışıyor. Terapiyi, psikolojinin gelişmiş bir formuyla ya da çoğu vakada uygulanan belli güçlü akupunktur noktalarına hafifçe vurarak uyguluyor. Bu noktalar, duygulardan arındırmada etkili bölgeler olarak kabul ediliyor. Hiçbir ilaç gerektirmiyor, terapi süreci acı içermiyor.

Paul Emery, QEPR tekniklerinin duygusal ve fiziksel problemlerden hızlı ve kolayca arındırma özelliğine sahip olduğu görüşünde. Emery, genellikle bir, bazen iki seans süren terapinin, ihtiyaç duyulduğu her an evde uygulanabileceğini ve hayat boyu kullanılabileceğini söylüyor.

PAUL EMERY KİMDİR?

İngiltere’de doğan Paul Emery, University of Wales’te psikoloji okudu ve bu dönemde Fritz Perls ve Dr. Carl Rogers’ın tekniklerini öğrendi. Daha sonra NLP (Neuro-Linguistics Programming) tekniği üzerine yoğunlaşan Emery, uzmanlık seviyesine yükseldi.

EFT (Emotional Freedom Techniques) tekniğini bulan ve ilerleten Gary Craig ile çalışan Paul Emery’nin üzerinde çalıştığı bir başka alan TFT (Thought Field Therapy) oldu ve burada yine tekniğin kurucuları Dr. Roger Callahan ile çalışma fırsatı buldu. Bu teknik, temel olarak vücuttaki anatomik hatlarda oluşan blokajları, duygusal hassasiyeti ve toksinleri tespit ederek bunları etkisiz hale getirmek üzerine kuruluydu.

Paul Emery, yıllar süren araştırma ve deneyimin ardından kendi enerji iyileştirme modeli olan QEPR (Quantum Emotional and Physical Therapy) tekniğini geliştirdi. QEPR, vücuttaki küçük vuruş noktalarını keşfederek ortaya çıktı.

*Paul Emery, 11-19 Mart ve 01-02 Nisan tarihleri arasında Sapanca Richmond Nua Wellness Spa'da; 20–31 Mart tarihleri arasında Richmond İstanbul’da terapi gerçekleştirecek.



Haberin Devamı