Ekonomi Unutulmaz Filmlerin, Efsane Otomobilleri

Unutulmaz Filmlerin, Efsane Otomobilleri

Paylaş
Unutulmaz Filmlerin, Efsane Otomobilleri

Unutulmaz Filmlerin, Efsane Otomobilleri

Onlar aslında zamansız otomobiller… Her dönem yeniden keşfedilen çok özel klasikler… Son yıllarda ekranlarda sayısı artan dönem dizileriyle birlikte daha sık görmeye başladığımız ve hayranlıkla izlediğimiz klasik otomobiller, Trump Alışveriş Merkezi’nde tutkunlarıyla buluşuyor.



Trump Alışveriş Merkezi’nin katlarında ve dış alanında sergilenen klasikler arasında neler yok ki… Oscar Aday Adayı Kelebeğin Rüyası filminin afişini süsleyen 1938 Chevrolet, Tatar Ramazan’daki 1947 Mercury, Kuzey Güney’de Cemre ile Kuzey’in en mutlu anına tanıklık eden sarı renkli 1949 model Plymouth sergide yakından görme fırsatı bulacağınız klasiklerden sadece birkaçı…

Beyazperdede dönem filmleri, ekranlarda dönem dizileri… Filmler gişe rekorları kırıyor, diziler reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Tatar Ramazan, Ben Onu Çok Sevdim, Çalıkuşu, Karadayı ya da gişe rekortmeni Kelebeğin Rüyası gibi… Kısacası Türk halkı dönem projelerini seviyor… İşte bu filmlerde ve dizilerde rol olan, üstelik herkesin hayranlıkla izlediği yılların klasik otomobilleri şu anda Trump Alışveriş Merkezi’nin katlarında ve dış alanlarında tutkunlarıyla buluşuyor.

Dizilerin en ünlü isimleri…

Sergide Türkiye’nin Oscar aday adayı Kelebeğin Rüyası filminin afişinde yer alan 1938 model Chevrolet ve 1937 model Austin, Bülent İnal’ın başrolünü oynadığı Tatar Ramazan’daki 1947 model Mercury ve 1947 model siyah Dodge, geçen yılın fenomeni Kuzey Güney’in son sahnesinde parlayan 1949 model sarı Plymouth ve daha pek çok klasik otomobil yer alıyor. Otomobil meraklısı olsun olmasın 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken klasikler, alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından büyük ilgi görüyor. Paşa Classic Car’a ait olan klasik araçlar en az yer aldıkları dizilerdeki başrol oyuncuları kadar meraklı gözlerle inceleniyor. İç detaylarına bakılıyor, yanı başlarındaki bilgilendirme metinleri uzun uzun okunuyor. Ve en son yanında fotoğraflar çekiliyor.

1930 Morgan’dan bugüne…

1964 kırmızı Mercedes Pagoda, 1962 Porche Coupe, 1957 pembe Chevrolet Belair Convertible, 1947 Plymouth, 1930 Morgan, 1955 Ford Thunderbird, 1964 Cadillac, 1966 Mercedes Benz Coupe gibi zaman nasıl akarsa aksın asla değerini yitirmeyecek efsane klasikleri yakından görmek isteyenler Trump Alışveriş Merkezi’ne gidip hasret giderebilir. Sergideki klasiklerin dönemsel olarak değiştirildiğini de söylemekte fayda var.

Haberin Devamı