Futbol Uruguay-Suudi Arabistan maçı özeti
Paylaş
Uruguay-Suudi Arabistan maçı özeti

2018 FIFA Dünya Kupası A Grubu mücadelesinde Uruguay ile Suudi Arabistan, tarihlerinde üçüncü kez karşılaştı. Uruguay karşılaşmadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı ve gruptan çıkmayı garantiledi

Dünya Kupası'na iddialı bir kadroyla gelen Uruguay Mısır galibiyetinden sonra Suudi Arabistan'ı da yenerek 2'de 2 yaptı ve A grubunda bir diğer namağlup takım olan Rusya'yla birlikte üst tura çıkmayı garantiledi. Dünya Kupası'na Fas'tan sonra veda eden takımlar ise Mısır ve Suudi Arabistan oldu.

Haberin Devamı

MAÇ ÖZETİ

URUGUAY: 1 SUUDİ ARABİSTAN: 0

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı ve maç sona erdi.

67.DK: Salem Al-Dawsari – Luis Suarez mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Uruguay lehine faul kararı veriyor.

50.DK: Uruguay takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Uruguay adına Luis Suarez kullanacak. Luis Suarez, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden kaleye şut çekiyor, kaleci Mohammed Al-Owais kurtarıyor

45.DK: İlk yarı sona erdi

23.DK: Uruguay Suarez'le öne geçiyor

16.DK: Luis Suarez ile Abdullah Otayf arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Luis Suarez.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Suudi Arabistan takımı oyuna başlayacak.

Haberin Devamı

12.DK: Salem Al-Dawsari ile Luis Suarez arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Salem Al-Dawsari.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Uruguay takımı oyuna başlayacak.

1.DK: Maç başladı

İLK MAÇ 2002'DE

Uruguay ile Suudi Arabistan, ilk maçlarını 27 Mart 2002'de Suudi Arabistan'da oynadı. Arap ekibi, ilk yarısını 3-1 önde tamamladığı hazırlık maçını 3-2 kazandı.

Rekabetteki ikinci maç da Suudi Arabistan'da oynanan bir hazırlık mücadelesiydi. 10 Kasım 2014'te oynanan karşılaşma, 1-1'lik eşitlikle tamamlanmıştı.