Türkiye (Son Dakika) Uşak'ta pazar yerinde çakmak yüzünden silahlı kavga çıktı: 2 ölü

Uşak'ta pazar yerinde çakmak yüzünden silahlı kavga çıktı: 2 ölü

Paylaş
Uşak'ta pazar yerinde çakmak yüzünden silahlı kavga çıktı: 2 ölü

Uşak’ta pazar yerinde iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırganları yakalamak için çalışma yapan polis, Elmalıdere Mahallesi’nde T.K. isimli şüpheliyi olayda kullandığı tüfekle yakaladı. Cinayetin ise 1 liralık çakmak nedeniyle çıktığı öğrenildi

Uşak merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ’Cuma Pazarı’ olarak bilinen semt pazarında esnaflık yapan İsmet ve Mevlüt Buyurgan isimli şahıslara, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından ateş edildi. Ağır yaralanan şahıslar hastanelere sevk edilirken hayatlarını kaybetti.


(İsmet Buyurgan)

SALDIRGANLAR MİNİBÜSLE KAÇTI

Kalabalık içinde yapılan saldırı sonrası, saldırganların olay yerinden beyaz bir minibüsle kaçarak kayıplara karıştığı öğrenilirken, polis geniş çaplı araştırma başlattı.


(Mevlüt Buyurgan)

Saldırganları yakalamak için çalışma yapan polis, Elmalıdere Mahallesi’nde T.K. isimli şüpheliyi olayda kullandığı tüfekle yakaladı.

1 LİRALIK ÇAKMAK NEDENİYLE CİNAYET İŞLEMİŞ

Emniyete götürülen ve suçunu itiraf eden şüphelinin, "öldürdüğü kişilerin" bir hafta önce babası Y.K’ye 1 liralık çakmak sattıklarını, çakmağın bozuk çıktığını babası ile bu kişiler arasında tartışma yaşandığını, olaya içerleyerek bu hafta olayı gerçekleştirdiğini" öne sürdüğü öğrenildi. Polis şüpheli T.K’nin babası Y.K’yi ifadesini almak üzere emniyete götürdü.


(Ertunç Öztürk/İHA)

Haberin Devamı