Uğur Alkapar Üst kata kokteyl barı FLAMME
HABERİ PAYLAŞ

Üst kata kokteyl barı FLAMME

Sadece birkaç ay içinde efsane haline gelen Harbiye’deki kulüp Klein’ın üst katına bu Çarşamba Flamme adlı yeni bir bar açılıyor. Klein’ın aksine Flamme sadece hafta sonları değil hafta içi de açık olacak. Burada son dönemde moda olduğu üzere sağlam bir kokteyl menüsü olacak.

Müziğiyle de öne çıkacak Flamme’da ise sık sık daha önce duyurulmadan dünyaca ünlü DJ’ler pikapların başına geçecek. Ama en önemlisi, özellikle hafta sonları buraya sadece işletmenin seçeceği belli kişiler girecek. Zira bin kişilik Klein’dan çıkan herkes 300 kişilik Flamme’a ‘bir bakmak’ istese işler karışır.

Haberin Devamı

Utku’yu dinlemek için 5 neden

Yılların sanatçısı Utku Uysal her cuma cumartesi Harbiye’deki ‘Patron by Şebo’da sahneye çıkıyor. Gece yarısından hemen sonra başladığı programı sabahlara kadar sürüyor. Her zamanki zarafeti ve müthiş repertuarı ile izleyicisini mutlu eden Utku Uysal’ı neden canlı izlemeliyiz?

1- Yaşlılar eski gazino günlerini hatırlamak, gençler ise o gelenek hakkında bir fikir sahibi olmak için.

2- Kadeh şampanya gönderip, peçete ile istek şarkı rica etmenin keyfini yaşamak; kulise gönderdiğiniz çiçek için Utku’nun sahneden teşekkürünü dinlemek için.

3- Bülent Ersoy’dan Sibel Can’a; Sezen Aksu’dan Nurgül Yeşilçay’a ünlü isimlerle yan yana oturmak, onları birer şarkıda Utku’ya eşlik ederken duymak için.

4- Akın Uğurlu gibi eski Türk müziği sanatçılarını ya da yeni yeni adını duyurmaya başlamış güzel sesli gençleri Utku’nun sahnesinde dinleyebilmek için.

5- Ve tabii ki Utku masaları dolaşırken onunla poz verip Facebook sayfanızda paylaşmak için!

Kime bu atarlar?

İrem Derici ile eşi Rıza Esendemir’in önce ayrılıp sonra barışması ‘yeni albüm reklamı’ iddiasıyla eleştirilince İrem Derici çok kızmış olmalı. Instagram’a koyduğu deve resminin altına “Tüm gerzek ve hasetleri sevgiyle kucaklıyorum” diye bir vecize döşedi. Üstüne hızını alamayıp yeni albümü için verdiği pozu paylaşıp “Kapak olsun” yazdı.

Gerzek ve hasetler kim, kime kapak oluyor? Zira söz konusu reklam iddiasını dillendirenlerin önemli bir kısmı kendi takipçileri ve hayranıydı. Ama galiba hiçbiri üzerine alınmadı. Bir gün önce giriştikleri kavgayı unutup bu kez “Çok yakışmış İrem Abla” moduna geçmişlerdi. Kısacası eğer yeterince ünlüyseniz sizi sevenlere istediğiniz kadar saydırın. No problem!

Haberin Devamı

Sevgililer Tinder’dan

Kız arkadaşlarımın bekar olanlarının neredeyse tamamı artık Tinder kullanıyor. Tinder, cep telefonlarına yüklenen, yakınınızdaki arkadaş arayan kızları ya da erkekleri gösteren bir uygulama. Karşınıza çıkan kişinin fotoğrafını sola kaydırırsanız beğenmediniz, sağa kaydırırsanız hoşlandınız anlamına geliyor. O kişi de sizi daha önce görmüş ve beğenmişse Tinder sizi uyuştuğunuza dair uyarıyor. Ondan sonra muhabbet başlıyor. Zaten yakındaki birini seçtiğiniz için de konuşma uzamıyor, hemen buluşuluyor. Artık yalnızlık tarihe karıştı!

Edis rol çalıyor

Şükrü Özyıldız ve Hande Doğandemir’in başrolü paylaştığı ‘Her Şey Aşktan’ 29 Ocak’ta vizyona girdi.

Çok ilgimi çekmedi ama çiçeği burnunda pop yıldızı Edis’in film için söylediği Sezen Aksu şarkısı ‘Vay’ yorumuna bayıldım! Üzgünüm başrol oyuncuları, Edis sizden resmen rol çaldı. Şarkının klibi sosyal medyada filmin fragmanından daha çok paylaşılıyor!

Haberin Devamı

İşte Boycott

Genç kızlarımız yıllar önce New Kids On The Block ve Backstreet Boys’a, son dönemde de One Direction’a hayran oldu. Hep “Bizim niye genç yakışıklı erkeklerden kurulu bir ‘boyband’imiz yok?” diye üzüldüler! 4 genç yakışıklıdan kurulu Boycott işte bu açığı doldurmaya aday. ‘Döner Gelir’ şarkılarıyla kısa sürede hatırı sayılır bir kitleyi peşlerine taktılar.

Çocuklar geçtiğimiz günlerde, 4-7 Şubat’ta düzenlenecek video oyunu fuarı ‘Gaming İstanbul’un tanıtım partisindeydi. Yanlarında Didem Soydan ablalarıyla poz verdiler. Herkesin aklından geçen şey aynıydı: “Yazık bu çocuklara hiç yemek vermiyorlar mı? Hepsinin de yanakları çökmüş, pek bir zayıf kalmışlar!”

İSTANBUL TOP 10

(Sondaki rakamlar listede geçen hafta bulunduğu yeri gösterir)

1. LE BARON (ZORLU) 3

Rezervasyonsuz denemeyin!

2. NOPA (NİŞANTAŞI) 2

İyi yemek, tatlı şef.

3. KLEIN (HARBİYE) 1

Hala gitmediniz mi?

4. THE GALLIARD (ETİLER) 10

Bir hareketlenme, yükselme var.

5. GREY (NİŞANTAŞI) -

Semtin en yenisi.

6. KOZMONOT (NİŞANTAŞI) 4

Mahalle barı.

7. GALLIA (NİŞANTAŞI) 6

Artık iyice oturdu.

8. DEVELİ (NİŞANTAŞI) 5

En lezzetli kebaplar.

9. FRANKIE (NİŞANTAŞI) 7

Canlı müziğin adresi.

10. NEZİH KEBAP (RUMELİHİSARI) 9

Mezeleri de şahane.

BEYOĞLU TOP 10

(Sondaki rakamlar listede geçen hafta bulunduğu yeri gösterir)

1. ON (KARAKÖY) 4

Karaköy’de en kaliteli ortam.

2. BARBOUNIA (TEPEBAŞI)

2 Fesleğenli humusu deneyin.

3. HARD ROCK CAFE 1

90’lara rock’la ışınlanın.

4. İZAKA (GÜMÜŞSUYU) 3

14 Şubat’ta Yeşim Salkım sahnede.

5. FOSİL (KARAKÖY) 5

Artık iyice yeri sağlamlaştı.

6. 1924 REJANS (BEYOĞLU) -

Cazibesi nostaljisinde.

7. NOLA (GALATA) 6

Galata’da alternatifsiz.

8. BAYLO (ŞİŞHANE) 7

Kadın eli değince...

9. MANA (KARAKÖY) 9

Özenli menü, tatlı ekip.

10. SOHO HOUSE (ASMALIMESCİT) 10

Listede son sırada direniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder