Yaşam Usta oyuncu John Malkovich klip yıldızı oldu!

Usta oyuncu John Malkovich klip yıldızı oldu!

Paylaş
Usta oyuncu John Malkovich klip yıldızı oldu!

Fransız elektronik müzik sahnesinin yetenekli ikilisi AaRON, yeni albümleri We Cut The Night'ın yeni video klibi 'Blouson Noir”de usta aktör John Malkovich'i oynatarak dikkatleri çekmeyi başardı


Grup, 'We Cut The Night' albümlerinin hemen sonrasında, 7 Aralık gecesi Ankara Hayal Kahvesi'nde, 8 Aralık'ta ise İstanbul'da Babylon'da, hayranları ile buluşacak.


"Söz yazarı Simon Buret ve besteci Olivier Coursier’in sıra dışı ortaklığından doğan AaRON, Fransa elektronik müzik sahnesinin en başarılı temsilcilerinden biri. Kendilerini tekrar etmekten hiç hoşlanmayan ve her albümde tarzlarını yeniden keşfeden ikili “U-Turn (Lili)” ve “Mister K” isimli şarkılarının, gişe rekorları kıran “Je Vais Bien, Ne T'en Fais Pas” (Benim İçin Üzülme) filminin müziği olarak kullanılmasıyla üne kavuştu.



Detroit Techno & Chicago House’yi, minimal ritimlerle harmanlayan AaRON, 2011 yılında ikinci albümü “Waves from the Road”u yayınladı. Grup, “Blouson Noir”i de içeren yeni albümleri “We Cut the Night” ile geri döndü. Çalışmaları Jamies Jones, MK, Hot Since 82, Claptone, Tensnake, Waifs & Strays, Rampa, Re.You ve daha birçok isim tarafından geniş bir yelpazede destek gören ve çalınan AaRON, çarpıcı ve karanlık seslerle örülü, electro-pop/techno etkileşimli parçalarıyla 7 Aralık gecesi Ankara Hayal Kahvesi'nde, 8 Aralık'ta ise İstanbul'da Babylon'da, hayranları ile buluşacak.

Haberin Devamı