Gündem Ustabaşına kameralı seks şantajı

Ustabaşına kameralı seks şantajı

Paylaş
Ustabaşına kameralı seks şantajı

İşten çıkarılan 1'i kadın 3 kişi, buna neden olduğunu düşündükleri ustabaşına gizli kameralı seks tuzağı hazırladı

Konya'da işten çıkarılan 1'i kadın 3 kişi, buna neden olduğunu düşündükleri 47 yaşındaki ustabaşı K.Ç.'ye tuzak hazırladı. İşten çıkarılan genç kız, evli ve 2 çocuk babası olan ustabaşını bir eve davet ederek kendisiyle birlikte olmak istediğini belirtti. 2 kişi de genç kızla ustabaşının sevişme anını gizli kamerayla kaydedip, şantajla K.Ç.'den 80 bin TL istedi.

Haberin Devamı

Meram İlçesi'ndeki bir gıda imalathanesinde çalışan 32 yaşındaki S.İ., 24 yaşındaki M.D. ve 20 yaşındaki H.Ö., 3 ay içerisinde işlerinden çıkarıldı. İşten çıkartılan 1'i kadın 3 kişi işten çıkartılmasına imalathanede ustabaşı olarak görev yapan K.Ç.'nin neden olduğunu düşünerek, K.Ç.'ye tuzak hazırladı.

'YOKSA İNTERNETTE YAYIMLARIM'

H.Ö., yaklaşık 1 hafta önce K.Ç.'yi cep telefonundan arayarak kendisine aşık olduğunu ve birlikte olmak istediğini belirterek K.Ç.'yi bir arkadaşının evine davet etti. K.Ç.'de bu duruma inanarak H.Ö. ile Meram İlçesi'nde bir evde buluştu. Bu sırada, S.İ. ile M.D. de, genç kız ve ustabaşının buluştuğu eve gizli kamera yerleştirdi.

Genç kız ve ustabaşı K.Ç.'nin sevişme görüntüleri kameraya kaydedildi. S.İ. ve M.D., daha sonra ustabaşını arayarak, H.Ö., ile seviştiklerini kameraya kaydettiklerini, 80 bin TL vermediği takdirde görüntülerini internette yayınlayacaklarını belirtti.

K.Ç. bunun üzerine durumu polise bildirdi. K.Ç. parayı vermek için dün buluşma noktasında gittiğinde, 1'i kadın 3 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. 3 şüpheli sorgulama ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

İhsan YALÇIN - KONYA / DHA